HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Felipe Melo için sonunda anlaşmaya varıldı

Juventus’la el sıkışan sarı-kırmızılılar, ‘Pitbull’u 1 yıl daha kiraladı. G.SARAY’da transferi yılan hikâyesine dönen Felipe Melo için sonun...

Juventus’la el sıkışan sarı-kırmızılılar, ‘Pitbull’u 1 yıl daha kiraladı.

G.SARAY’da transferi yılan hikâyesine dönen Felipe Melo için sonunda anlaşmaya varıldı. Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda önemli pay bahibi olan Brezilyalı futbolcu için G.Saray ile Juventus’un yöneticileri el sıkıştı.

Melo’nun bonservisini elinde bulunduran Juventus’un talep ettiği yüksek bonservis bedelini ödemek istemeyen G.Saray yönetimi, önceki gece başkan Ünal Aysal’ın yaptığı açıklamada olduğu gibi Brezilyalı oyuncuyu kiralama yoluna gitti ve bu transfer noktalandı. Fatih Terim’in ısrarla takımında görmek istediği Felipe Melo için sarı-kırmızılıların, İtalyan kulübüne 1 yıllığına 1,5 milyon Euro kiralama bedeli ödeyeceği öğrenildi. Geride kalan sezonda da G.SARAY’da kiralık olarak forma giyen Melo’nun sarı-kırmızılı kulüpten alacağı ücret şu an için belli olmazken bu transferin bugün resmi olarak duyurulacağı, futbolcuya ödenecek paranın da son pazarlıkların ardından yine bugün belirleneceği ifade edildi.

2011-2012 sezonunda gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı futbolcu için G.Saray’dan başka ciddi bir talibin olmaması bu transferin kiralama yoluna gidilerek bitmesinde rol oynadı.

Business News