HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

TSK kampında terör faaliyeti

Suriye'de Esad yönetimi ve halka karşı silahlı eylemler yapan terör gruplarını eğittiği saptanan ve AKP iktidarının eliyle kurulan "...

Suriye'de Esad yönetimi ve halka karşı silahlı eylemler yapan terör gruplarını eğittiği saptanan ve AKP iktidarının eliyle kurulan "özel ordu" SADAT ile ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı.

Aydınlık Gazetesi, Suriye'de terör eylemine katılan militanların eğitilmesi için kurulan kampın adresini yazdı.

Aydınlık, bu merkezlerden birinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Kocaeli'nin Gölcük İlçesi sınırları içerisindeki Ulaşlı Kampı olduğunu duyurdu.

Bu kampın resmi adı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ulaşlı Özel Eğitim Merkezi. Deniz kıyısındaki kamp 600 personel kapasiteli.

28 Şubat'ta irticai nedenlerle Türk Ordusuyla ilişiği kesilen SADAT'ın Başkanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tandıverdi işte bu kampta keşif yaptı. Aydınlık, özel harpçi Tanrıverdi'nin özellikle kampın denizle bağlantısını incelediğini belirtti.

Ordudan atılan özel harpçi generalin bu ziyaretinden sonra Ulaşlı Özel Eğitim Merkezi'nde hareketlilik başladı. Sivil bir bot, Ulaşlı'ya sandıklarla malzeme indirdi. Bu sandıklar içinde gayri nizami harp eğitiminde kullanılan unsurlar bulunuyordu. Her yıl Kasım ayında boşaltılan askeri kamp, bu sene erken tahliye edildi.

Aydınlık önemli bir bilgi daha paylaştı. SADAT'ın, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait tesis ve silahları kullanması Ulaşlı ile sınırlı değil... 

ulusalkanal.com.tr

Business News