HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Galatasaray 1 - 1 Gaziantepspor

Süper Lig'de 14. hafta açılış maçında Galatasaray ile Gaziantepspor 1-1 berabere kaldı.  Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 m...

Süper Lig'de 14. hafta açılış maçında Galatasaray ile Gaziantepspor 1-1 berabere kaldı. 
Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta bir galibiyet bir beraberlik bir de yenilgi alan lider Galatasaray, geçen haftayı 3 puanla tamamlayan Gaziantepspor'u konuk etti. Fatih Terim'in takımın başında 250. lig maçına çıktığı karşılaşma 1-1 sona erdi.

İki ekip arasındaki maç hızlı başladı. Gaziantepspor henüz 2. daikakada gole yaklaştı. Bu dakikada Cenk Tosun'un altıpas ön çizgisi üzerindeki vuruşu az farkla auta gitti. 

7'inci dakikada bu kez gole yaklaşan taraf evsahibi ekip Galatasaray oldu. Hamit cezasahasına sağdan girerken nefis vurdu, kaleci Mahmut son anda mükemmel bir refleksle gole izin vermedi. 

35'inci dakikada Ibricic'in kafa vuruşu az farkla auta gitti ve konuk ekip önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 

İlk yarıda başka önemli tehlikeli pozisyon olmazken, devre de golsüz sona erdi. 

İkinci yarıya Galatasaray oyuncu değişiklikleriyle başladı. Terim, ikinci yarı Umut ve Amrabat'ı oyundan alırken, 
yerlerine Elmanderv e Engin'le başladı. Bu değişikliklerin ardından Galatasaray ikinci yarıya daha etkili başladı. Buna karşın sarı-kırmızılar net fırsatlar yakalayamadı. 

ANTEP'İN GOLÜ GELDİ 68'de ise konuk ekibin golü geldi. Ibricic, cezasahası sağ içinde buluştuğu topu önce düzeltti ardından, vuruşunu yaptı, Dany'nin ayağına çarpan top kaleci Muslera'yı yanılttı ve ağlarla buluştu; Galatasaray: 0 Gaziantepspor: 1.

71'inci dakikada Selçuk'un serbest vuruştan kaleye gönderdiği topta kaleci Mahmut bir kez daha kalesinde devleşti 
ve topu köşeden kornere göndererek mutlak bir tehlikeyi daha önledi. 

BURAK YILMAZ SAHNEDE79'da ise Burak Yılmaz sahneye çıktı. Golcü oyuncu bu dakikada müthiş bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve skora 1-1'lik eşitlik getirdi. Burak Yılmaz son 16 sezonda Galatasaray'ın kendi sahasında oynadığı maçlarda üstüste en çok gol atan futbolcu oldu. 

Galatasaray beraberlik golünün ardından oyunda iyice üstünlük kurarken, 82'de Melo tüm planları alt üst etti. Brezilyalı oyuncu kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, maçta başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi. 

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 26'ya, Gaziantepspor ise 16'ya çıkardı. 

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit (Dk. 73 Emre Çolak), Melo, Selçuk, Amrabat (Dk. 46 Elmander), Umut (Dk. 46 Engin), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

GAZİANTEPSPOR: Mahmut, Bekir Ozan, Serdar Kurtuluş, Binya, Ekrem, Orhan Gülle, Medunyanin, Petroviç, Ibricic, Serdar Özbayraktar, Cenk Tosun (Dk. 80 Taşkın)
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman
Sarı kartlar: Dk. 63 Melo, Dk. 82. Engin Baytar (Galatasaray) Dk. 54. Serdar Özbayraktar, Dk. 87 Sosa, Dk. 90 Mahmut  (Gaziantepspor)
Kırmızı Kart: Dk. 82 Melo

Goller: Dk. 68 Ibricic (Gaziantepspor) Dk. 79 Burak Yılmaz (Galatasaray)

Business News