Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

''Bernabeu'yu Cehenneme Çevireceğiz!''

İspanyol Gazetesi AS Ülkelerinde yaşayan gurbetçi taraftarlarımız ile röportaj yaptı. İspanya'da yaşayan Türk vatandaşı Ahmet Goncu...

İspanyol Gazetesi AS Ülkelerinde yaşayan gurbetçi taraftarlarımız ile röportaj yaptı.

İspanya'da yaşayan Türk vatandaşı Ahmet Goncu:

"Real Madrid taraftarı Galatasaray ile eşleşmekten memnun; turdan çok eminler. Evet Real Madrid Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri fakat futbolda imkansız diye bir şey yoktur. Real Madrid'i Bernabeu da yenmek istiyoruz."

REAL MADRİD TARAFTARI TURU ÇOK RAHAT GEÇECEKLERİNE İNANIYOLAR!

"Real Madrid eğer burada çok iyi bir skor elde edemezse, İstanbul'da zorlanacaktır. Real Madrid taraftarı turu rahat geçeceklerine inanıyorlar ama yanılıyorlar. Umarız Real Madrid futbolcuları da aynı rahatlıktadırlar. Bu elbette bizim lehimize olacaktır."

TT ARENA İLE KARŞILAŞTIRDIĞIMIZDA BERNABEU ÇOK SESSİZ!

"Madrid'de yaşadığım için Real'e bir sempatim var. Bernabeu'da defalarca maç izledim fakat Türk Telekom Arena'daki maçlarla karşılaştırdığınız zaman burada maçlar çok sessiz izleniyor ve aynı atmosfer burada yok.

ARENA CEHENNEMİNİN BENZERİNİ YARATACAĞIZ!

"Galatasaray taraftarı olarak biz çok ateşliyiz ve takımımızı 90 dakika boyunca bırakmadan destekliyoruz . Bu bizim en büyük avantajımız olacaktır."

"Braga ile Portekiz'de oynadığımız maçta tribündeydim ve 90 dakika boyunca sadece Galatasaray tezahüratları vardı.Biz Bernabeu'da da TT Arena cehennemini yaratacağız. Madrid'deki maçta alacağımız 2-2'lik bir skor turu geçmemiz için güzel bir sonuç olacaktır."

SON YAZIDAN