Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Bu adam bunları nasıl ve nereden biliyor??

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü “Bahar gelecek bahar!” başlıklı yazısında “önümüzdeki günlerde şok tutuklamalar o...

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü “Bahar gelecek bahar!” başlıklı yazısında “önümüzdeki günlerde şok tutuklamalar olacak” diye yazdı.
İşte Dilipak’ın yazısından ilgili bölüm:
 
“Bir umut patlaması yaşıyor toplum.Barış süreci toplumda maya tuttu. Kim geri adım atarsa kaybeder. Süreç başarı ile tamamlanırsa, Türkiye’de ve bölgede heyecan verici gelişmeler yaşanabilir.Hemen söyleyeyim terör hemen tamamen bitmeyecek. İsrail ve Suriye’nin desteklediği gruplar boş durmayacak.

Barış sağlanırsa süreç Anayasa ve yasa reformu konusunda parlamentoda güçlü bir çoğunluk oluşturacak.Sanki, Türkiye’de ve Suriye’de barış süreci birlikte sonuçlanacak. Bu arada Esat rejimi de sona erecek.Önümüzdeki günlerde darbelerle ilgili şok gerçekler ortaya çıkacak. Şok tutuklamalar olacak.

Türk Ergenekonu’nun ardından Kürt Ergenekonu’nun kirli ilişkileri de ortaya dökülecek. Bu karanlık örgütün terör, mafya ilişkileri, sermaye, siyaset, bürokrasi, medya, uluslararası bağlantıları da deşifre edilecek.28 Şubat davası önemli,Muhsin Yazıcıoğlu davası da! Dahası, kozmik oda davası açıldığında devlet içine gizlenmiş illegal yapıların hukukdışı planları da deşifre olacak.Merak ediyorum, Balyozcular, Ergenekoncular hâlâ o zaman da inkâra devam edebilecekler mi?Sanırım bu işlerin vadesi doldu. Bundan sonra geçmişe dair heyecan verici gelişmeler yaşayacağız.”

SON YAZIDAN