Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

FIFA bu adama neden bu kadar güveniyor

2014 Dünya Kupası Elemeleri A Grubu'nda 22 Mart'ta oynanacak Hırvatistan-Sırbistan mücadelesini Cüneyt Çakır yönetecek. Mancheste...

2014 Dünya Kupası Elemeleri A Grubu'nda 22 Mart'ta oynanacak Hırvatistan-Sırbistan mücadelesini Cüneyt Çakır yönetecek.

Manchester United-Real Madrid maçında Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını yapan Bahattin Duran ve Tarık Ongun da bu karşılaşmaya yardımcı hakem olarak atandı. 4. hakem ise Barış Şimşek olacak.

Hırvatistan ile Sırbistan arasındaki yakın geçmişten bugüne yaşanan siyasi gerginlik nedeniyle maçın da gergin bir ortamda oynanacağı tahmin ediliyor.

KIRMIZI KART KARARI OLAY OLMUŞTU

Cüneyt Çakır, Manchester United ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçını yönetmişti. Maçta Nani'ye gösterdiği kırmızı kart çok tartışılmış ve özellikle Ada basını büyük tepki göstermişti. Ancak UEFA Çakır'ın iyi bir yönetim gösterdiği yönünde fikir belirtmişti.

AYDINUS'A DANİMARKA - BULGARİSTAN MAÇI

Fırat Aydınus ise, Danimarka ile Bulgaristan arasında 26 Mart Salı günü TSİ 21.15'te başlayacak B Grubu maçını yönetecek. Danimarka'nın Kopenhag şehrindeki Parken Stadı'nda oynanacak müsabakada Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanan dördüncü hakemi Hüseyin Göçek olacak.

ÖZKAHYA'YA ALMANYA - KAZAKİSTAN MAÇI

Halis Özkahya da, Almanya ile Kazakistan arasında 26 Mart Salı günü TSİ 21.45'te başlayacak C Grubu müsabakasını yönetecek. Almanya'nın Nürnberg şehrindeki Frankenstadion'da oynanacak karşılaşmada Özkahya'nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan.

SON YAZIDAN