Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Hayati Yazıcı ve Suat Kılıç yumurtadan kaçamadı

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin düzenlenen 2011 Vergi Rekortmenleri ödül töreni etkinliğine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazı...

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin düzenlenen 2011 Vergi Rekortmenleri ödül töreni etkinliğine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Çukurova Üniversitesi’nde bir yurt açılışı etkinliğine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Öğrenci Kolektifleri tarafından yumurtalandı
İzmir
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin düzenlediği 2011 Vergi Rekortmenleri ödül törenine konuşmacı olarak Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı katıldı. En çok vergi verenin üniversitede yönetici olmasını öngören YÖK Yasası’nı hazırlayan AKP’li bakanları ve sermayedarları üniversitelerine sokmayan Öğrenci Kolektifleri’nin yumurtalarından “Vergi Rekortmenleri” ödül törenine gelen Bakan Yazıcı da kurtulamadı.
Bakan Yazıcı konuşmasını yapmak için sahneye çıktığı sırada bir üniversiteli, “YÖK yasasını hazırlayıp, sonra üniversitelerimize nasıl elinizi kolunuzu sallayarak geliyorsunuz” diyerek Yazıcı’ya yumurta attı. Yumurtalardan biri Yazıcı’nın korumasına isabet ederken diğeri bakanın arkasına düştü. Üç üniversiteli, AKP’li Yazıcı’nın korumaları tarafından darp edilerek gözaltına alındı.
izmir-hayati-yazici
Adana
Çukurova Üniversitesi Fevzi Çakmak Yurdu’nun açılışı için Çukurova Üniversitesi’ne giden AKP’nin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çukurova Öğrenci Kolektifi tarafından yumurtalandı. Kılıç’ın açılış yapacağı yurda geleceği gizli tutulurken, Kılıç gelmeden üç üniversiteli “tedbir” amaçlı gözaltına alındı.
Akşam saatlerinde gözaltına alınan 4 üniversiteli serbest bırakıldı.
adana-suat-kilic
Sendika.Org, Kolektifler.net

SON YAZIDAN