Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

"Önemli ve özel bir galibiyet aldık"

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadelede ev sahibinin tek golünü 13. dakikada Olcay Şahan kaydederken, Kasımpaşa'...

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadelede ev sahibinin tek golünü 13. dakikada Olcay Şahan kaydederken, Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren goller 8. dakikada Viudez, 33. dakikada Djalma ve 72. dakikada Halil Çolak'ten geldi.

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Ersan Gülüm, Emre Özkan (Dk. 38 Necip Uysal), Holosko (Dk. 46 Almeida), Oğuzhan Özyakup, İbrahim Toraman, Olcay Şahan, Fernandes, Niang
Kasımpaşa: Isaksson, Abdurrahman Dereli, Yalçın Ayhan, Barış Başdaş, Sancak Kaplan, Viudez (Dk. 80 Sarmov), Ernst, Kerem Şeras, Djalma (Dk. 65 İbrahim Halil Çolak), İbricic (Dk. 89 İlhan Eker), Uche
Goller: Dk. 7 Viudez, Dk. 33 Djalma, Dk. 78 İbrahim Halil Çolak (Kasımpaşa), Dk. 13 Olcay Şahan (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 38 İbrahim Toraman, Dk. 63 Oğuzhan Özyakup, Dk. 77 Fernandes (Beşiktaş), Dk. 39 Viudez, Dk. 77 Barış Başdaş (Kasımpaşa)


Mustafa Pektemek 6,5 ay sonra kadrodaBeşiktaş'ta henüz ligin 2. haftasında BJK İnönü Stadı'nda oynanan ve 3-3 berabere sona eren Galatasaray derbisinde sakatlanan Mustafa Pektemek, uzun bir aradan sonra kadroda yer aldı. Yaklaşık 6,5 ay sonra 18 kişilik maç kadrosuna alınan Mustafa Pektemek, yedekler arasında oturdu. Mustafa Pektemek'in forma giydiği Galatasaray derbisi 26 Ağustos 2012'de oynanmıştı.

Almeida 5 hafta sonraBeşiktaş'ın gol yollarındaki önemli isimlerinden Hugo Almeida da ligde 5 hafta sonra 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Kardemir Karabükspor ile 20. haftada oynanan lig maçında sakatlanan ve 5 hafta sahalardan uzak kalan Portekizli futbolcu, Mustafa Pektemek gibi yedek oyuncular arasında yer aldı.

ŞOTA NELER SÖYLEDİ
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, iki takımın da açık futbol oynadığını ve taraftarların 4 güzel gol seyrettiğini belirtti. Arveladze, maçın tempolu geçeceğini daha önceden tahmin ettiğini aktararak, “Deplasmanda oynarken Beşiktaş'a karşı kontra ataklarda iyi sonuç alırsanız işiniz kolaylaşır. Oyuncularım konuştuğum her şeyi 90 dakika boyunca yapmaya çalıştı. Önemli ve özel bir galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.
Kasımpaşa adına birer gol kaydeden İbrahim Halil Çolak ve Viudez ise zorlu maçta iyi kontra ataklar yaparak kazandıklarını dile getirdi.
İbrahim Halil Çolak'a yöneltilen, “Fenerbahçe maçından sonra Kasımpaşa bugün de oyun içinde gergindi. Bunu neye bağlıyorsun?” sorusu üzerine teknik direktör Arveladze araya girerek, “Biz mi çok sert oynadık Fenerbahçe maçında. Yediğimiz penaltıya tepki verdik, onu mu kastediyorsun? Ben öyle düşünmüyorum. Dışarıdan öyle gözüküyor olabilir” şeklinde konuştu. İbrahim Halil ise her maça kazanmak için çıktıklarını ve hırslarının da normal olduğunu kaydetti.

SON YAZIDAN