Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Redhack Odtülülerle söyleşi yapacak

ODTÜ Sosyalist Düşünce Topluluğu, Redhack belgeselinin gösterimini ve yönetmeni Mustafa Kenan Aybastı'nın da katılacağı bir söyleşi...

ODTÜ Sosyalist Düşünce Topluluğu, Redhack belgeselinin gösterimini ve yönetmeni Mustafa Kenan Aybastı'nın da katılacağı bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşiye Redhack de internet üzerinden katılacak.
Redhack'i konu alan belgeselin gösterimi yarın ODTÜ Sosyalist Düşünce Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek.
Redhack belgeseli gösterimin ardından yönetmen Mustafa Kenan Aybastı'nın da katılacağı bir söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşiye RedHack de internet üzerinden katılacak.
Etkinlik yarın (7 MART 2013) saat 17.40'ta İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi A Blok FAUD amfisinde yapılacak.
Üniversite Kongresi'nin çağrıcıları arasında
ODTÜ Sosyalist Düşünce Topluluğu aynı zamanda 15 Mart Cuma Günü ODTÜ'de gerçekleştirilecek olan ve 150'nin üstünde üniversite kulüp ve topluluğunun destek verdiği Üniversite Kongresi'nin çağrıcıları arasında.
ODTÜ SDT Kongre'ye şu mesajı göndermişti: "Geçen dönem üniversiteliler, siyasal iktidara ' Bu iş böyle gitmez' demişti. Şimdi işlerin nasıl gideceğini, neler yapacaklarını herkese göstermek için toplanıyorlar. Aynı zamanda okullarımızda iyiye, güzele dair bir kürsü anlamına da gelen Üniversite Kongresi'ne ev sahipliği yapacaklardan biri olmaktan gurur duyuyoruz."

SON YAZIDAN