Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Serbest bırakılanlar konuşuyor...

PKK’nin elindeki tutsak askerleri bırakma hazırlıkları sürüyor. Serbest kalmayı bekleyen esirler ANF’ye konuştu. Esirlerin serbest bırak...

PKK’nin elindeki tutsak askerleri bırakma hazırlıkları sürüyor. Serbest kalmayı bekleyen esirler ANF’ye konuştu. Esirlerin serbest bırakılacağı Medya Savunma Alanları’na gazetecilerin yoğun ilgisi var.

Fırat Haber Ajansı'nda (ANF) yer alan habere göre PKK'nin elindeki tutsak askerlerin serbest bırakılacağı Medya Savunma Alanlarına gazeteciler yoğun ilgi gösteriyor. Askerleri alacak heyet, esirlerin serbest bırakılacağı bölgeye geldi, ancak bölgede gazetecilerin beklediğini gören heyet alandan uzaklaşarak, durum değerlendirmesi yapıyor.

1.20130313105215.jpg
PKK’nin elinde bulunan esirler ise güne ilişkin görüşlerini şöyle dile getirdi:
Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu: Gelirken farklı bir süreç başlamıştı, giderken farklı bir süreç başladı. Hoş bir süreçteyiz. Olumlu gittiğini gözlemlediğimiz bir süreçteyiz. Biz üzerimize düşeni yaptık. Bizimle birlikte kritik bir süreç başlamıştı. Şimdi daha hoş bir hava ile ayrılıyoruz. Aileme kavuşacağımız için mutluyum.
Astsubay Abdullah Söpçeler: Ailemle buluşacağım için mutluyum. Sonuçta yaşanması gereken yaşandı. Herkes için hayırlı olsun.
2.20130313105230.jpg

Polis memuru Nadir Özgen: Sürecin iyi olmasını bekliyorum. Süreç için hayırlı olmasını bekliyorum. Gelişmeleri radyoda dinledik. Süreç inşallah iyi olur.
Er Hadi Gizli: Uzun bir süre oldu. Hayırlı olmasını diliyorum
Er Ramazan Başaran: Süreç inşallah iyi olur.
Er Reşat Çeçen: Dilerim barış olur.
Uzman çavuş Kemal Ekinci: Süreç güzel işliyor. Hayırlısı olsun. Doğmamış bir çocuğum vardı inşallah onun göreceğiz. Aileme kavuşacağım için mutluyum.
Uzman çavuş Zihni Koç: ben de diğer arkadaşlarım gibi mutluyum.

3.20130313105244.jpg

SON YAZIDAN