Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Beşiktaş perişan

Maçtan önceki gün Samet Aybaba bir açıklama yaptı ve dedi ki; “Sivok’u oynatıp risk alamam.” Haftalarca dizindeki menisküs yırtığıyla İb...

Maçtan önceki gün Samet Aybaba bir açıklama yaptı ve dedi ki; “Sivok’u oynatıp risk alamam.” Haftalarca dizindeki menisküs yırtığıyla İbrahim Toraman’ı oynatan, ‘3 hafta oynayamaz’ denen Almeida’yı 1 hafta dinlendirip sahaya süren, 7.5 ay maç oynamamış Muftafa’yı Bursa deplasmanında 11’e koyan Aybaba, iki haftadır takımla idman yapan Sivok için alamadı o riski. Ne yaptı, riskin daha büyüğünü alıp, üstelik
Akhisar’da Gekas varken Escude’yi oynattı!

Geçen hafta Antalya’nın, özellikle de hücum hattındaki oyuncularının hiçbir şey oynamaması belli ki kandırmış hocayı... Escude geçen haftayı kazasız atlatmıştı ama dün yine eksik oynattı siyah-beyazlıları. Sonuçta da fark yedi Beşiktaş... Daha doğrusu fark attı Akhisar...

Daha maçın başında atmaya başladı Akhisar. 2’de Bilal araya bıraktı, Escude ağır kaldı, topu alan Güray içeri çevirdi ve Gekas’ın dokunması yetti. 12’de Beşiktaş geldi, Mustafa’nın şutu üst direkten dışarı gitti. 15 ve 23’te Gekas iki neti kaçırırdı, birini McGregor kurtardı.

27’de ise Hilbert’in harika ortasında Mustafa çok iyi yükselip Emrah’ın üzerinden kafayı vurup skoru eşitledi. Ama 1 dakika sonra yine Escude’nin hatasında Gekas kaleciyle başbaşa kaldı ve bu kez affetmedi, 2-1 yaptı skoru.

TEBRİKLER AKİGO

İkinci yarıda ise nefes aldırmadı Akhisar. 56’da yine defans arkasına sarktı Gekas. Kademeye giren Gökhan indirdi onu. Kırmızı kart doğruydu ama müdahale dışarda olduğu için penaltı yanlıştı. Gerçi o penaltıyı kullanan Gekas’ın şutunu McGregor kurtarsa da devamında düşmedi, aksine coştu Akhisar.

75’te Uğur, Ersan ve Escude’nin arasından kafayı vurup farkı 2’ye çıkardı, skoru ise 81’de belki de sezonun en iyi golünü atan Emin belirledi.

85’te Güray’ın kafasını çizgiden çıkaran Mcgregor 4 gol yese de Beşiktaş’taki en iyi maçını çıkarmasa tarih yazabilirdi Akhisar. Hamza Hamzaoğlu’nu tebrik etmek lazım.