Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Çekip gitmeliler!

Beşiktaş'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 4-1 yenilmesinin ardından NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayla ilgili y...

Beşiktaş'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 4-1 yenilmesinin ardından NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayla ilgili yorumlarda bulundu.
Dilmen, Beşiktaş'ın artık kafa olarak ligi bitirdiğini belirterek, futbolcuların maçlarda kötü oynamaya hakkı olduğunu ancak ruhsuz oynama hakkının bulunmadığını söyledi.
"BEŞİKTAŞ BU SEZONU BİTİRMİŞ"

"Öncelikle kadro zaafiyetin olsa da liderliği kaybetti, ardından ikinciliği de kaybetti, büyük ihtimalle bundan sonra Beşiktaşlı oyuncular ligi kafalarında bitirmiş. Akhisar maçını angarya olarak görüyorlar artık. Bu gibi durumlarda liderin(Samet Aybaba) devreye girmesi lazım ama görünen o da devreye girememiş."

"BEŞİKTAŞ'TA FUTBOL DIŞI OLAYLAR GÜNDEME GELİYOR"

"Beşiktaş'ta hemen her hafta futbol dışında birşeyler konuşuluyor. Örneğin bugün Fernandes neden oynamadı, ne sorunu vardı. Stat sorunları zaten sürekli konuşuyorlar."

"YÖNETİM NASIL PLANLAR YAPIYOR..."

"Beşiktaş için bu sene artık bitti ama gelecek sezon için neler yapılıyor ama ne gibi planlamalar yapılıyor tabi bunlar büyük merak konusu."

"TEKNİK BAŞARISIZLIKLAR DA ÖNEMLİ"

"Bazı teknik başarısızlıklar da çok önemli tabi, şimdi taraftarlar "ya hoca şimdi bunu söylemenin sırası mı" diyebilirler ama bunları da söylememiz gerekir."

"BEŞİKTAŞ'IN KÖTÜ OYNAMAYA HAKKI VAR AMA..."

Ligin bitimine 4 hafta kala Beşiktaş takımı saçma sapan gol yememeliydi, 46 gol yememeliydi. Beşiktaş'ın kötü oynamaya hakkı var ama mücadele etmemeye hakkı yok. Bugün Samet Aybaba yerine kimi getirirsen getir bu son 4 haftada hiçbir şey olmaz artık. Oyuncular vurdumduymaz olursa olmaz. Her şeye saygımız var ama vurdumduymaz olursa yanlış olur."

"GEKAS ALTYAPILARDA 'NASIL GOL ATILIR' DİYE GÖSTERİLMELİ"

"Türkiye'nin, Gekas'ı alt yapılarda nasıl gol atılır dersi vermek üzere görevlendirmesi lazım."

"RECEP, ULVİ, SAMET, KADİR UZAY OYUNCUSU MUYDU"

"Recep, Ulvi, Samet, Kadir uzay oyuncusu muydu bunlar... Arkaşalığın başarı getirdiği bir takım vardı. Beşiktaş nasıl olsa üçüncülüğümüz var diyor. Ama 4-1 taraftarın canını acıtıyor. Bir de penaltı kaçırdılar. Hamza hocayı da ayrı bir konuşmak gerekiyor. Çok organize bir takım vardı sahada."

"AKHİSAR ÖNEMLİ İŞLER YAPIYOR"

Bilal, Merter bu oyuncular lig tecrübesi olan ama çıkış yakalayamadıkları için oynayamayan oyuncular. Bu oyuncuları hedefe yönlendiren bir teknik adam var. Çok önemli işler yapıyor Akhisarspor."

"YÖNETİCİLER ELLERİNİ CEBİNE ATMIYORSA..."

"Beşiktaş'a oyuncu mutlaka bulunur. Eğer yöneticiler de risk almıyorlarsa, onlar da ellerini cebine atmıyorlarsa götürmesinler artık. Net söylüyorum."

"RİSK ALAMAYACAKSANIZ BIRAKIN"

"Boşver Mustafa Denizli'yi sen kulübün geleceğine bak. Eğer risk almayacaksanız Fikret Bey, bırakın başkası gelsin. Mustafa Denizli ve Fikret Orman arasındaki muhabbeti konuşmam. Beşiktaş Başkanı da Mustafa Denizli hakkında konuşmayacak. Konuşursa da arasında konuşacak. Beşiktaş'ı konuşsunlar."