Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Eğitimde gericilik dolu dizgin!

Manisa Atatürk İlkokulu yönetimi, AKP'li vekilinde katıldığı törenle Kuran-ı Kerim dersini seçen 53 öğrenciye Kuran-ı Kerim dağıttı....

Manisa Atatürk İlkokulu yönetimi, AKP'li vekilinde katıldığı törenle Kuran-ı Kerim dersini seçen 53 öğrenciye Kuran-ı Kerim dağıttı. Törende 5. sınıf öğrencilerine konferans salonunda hep bir ağızdan ilahi okutuldu. "Tarih bizi yazacak" diyen vekilin yaptığı konuşma ise bir skandal olarak tarihteki yerini aldı.

Manisa Atatürk İlkokulu yönetimi Kuran-ı Kerim dersini seçen 53 öğrenciye törenle Kuran-ı Kerim dağıttı. Törene AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ile dersi "seçen" ilkokul öğrencileri katıldı.
Törende 5. sınıf öğrencisi Ahmet Yasin Topçu'nun Kuran-ı Kerim okumasının ardından, öğrenciler hep bir ağızdan '571'de Bir Güneş Doğdu' adlı ilahiyi seslendirdi. İlkokul öğrencilerine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan '2013 yılı Kutlu Doğum' sinevizyonu izletildi.
Daha sonra AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 53 öğrenciye Kuran-ı Kerim dağıttı.
Selçuk Özdağ, yaptığı konuşmada, "Son dinin mensupları dinine ve peygamberine saygılı olmaya başladı. 4+4+4 Meclis'e geldi kabul edildi ve seçmeli dersler geldi. Tarih bizi yazacak. Bir yanda Kuran-ı Kerim, bir yanda Peygamber efendimizin hayatı, Osmanlı'ca, öteki yanda fizik, kimya, sosyal bilgiler. Öğrencilerimiz büyüyecek ve ahlaklı olacak. Kuran-ı Kerim'le ahlaklanacaksınız" dedi.

Hiç yorum yok