HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

MESAİ SAATİNDE SPA KEYFİ

Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, Nisan 2013 meclisinde gündem dışı söz alarak 657 sayılı Devlet Memuru yasasın...

Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, Nisan 2013 meclisinde gündem dışı söz alarak 657 sayılı Devlet Memuru yasasına göre çalışan fakat mesai saatlerine uymayan Ömer Çetin adlı şahıs hakkında neden bir işlem yapılmadığını sordu.
DEVLET MEMURUNUN MESAİ SAATİNDE SPA KEYFİ
Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, gündem dışı konuşmasında “Bazı belediye personelinin ise giriş çıkış mesai saatlerine uymadıkları duyumunu almaktayım. Bu kişiler kendilerini bilirler burada açıklamak istemiyorum. Tabii ki yalnız içlerinden biri var ki bu kişi hemen hemen her gün öğleden sonra ise gelmekte veya hiç gelmediği günlerde olmaktadır. Bu kişi  STAR LIFE sitesinde  her gün sabahları öğle saatlerine kadar SPA keyfi yapmakta ve öğlenden sonra lütfederse belediyeye uğramaktadır.” dedi.
ÖMER ÇETİN ADLI ŞAHIS MESAİ SAATLERİNE NEDEN UYMUYOR?
Kandemir “Şimdi tabii ki burada bulunan herkes bu kişinin kim olduğunu merak etmektedir. Bu kişi kendi siyasi görüşünü facebook'taki kişisel bilgilerinde SOSYALIST olarak belirten fakat siyasi görüş olarak hayati boyunca hiç bir zaman net olmayıp, siyasi güç kimde ise kendi ali menfaatleri için siyasi gücün yanında olan ÖMER S.ÇETIN, NAM-I DIGER  TAVUK ÖMER lakaplı  kişiden başkası değildir.” Dedi.
“ÖZCAN IŞIKLAR İŞSİZ VE VASIFSIZ ADAMA GENEL KOORDİNATÖRLÜK MAKAMI VERDİ”
Hiçbir vasfı olmayan bir şahsa Özcan Işıklar’ın sırf yakın arkadaşı ve sırdaşı olduğu için genel koordinatörlük makamı verdiğini söyleyen Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, “BU TAVUK ÖMER belediyede ne iş yapar kimdir?  Arkadaşlar, Ömer Çetin belediye başkanının Silivri’deki en yakın arkadaşı ve her turlu sırdaşı olan kişidir. Bu kişi her ne kadar kendini müzisyen ve yazar olduğunu zannetse de hayatında doğru dürüst bir meslek sahibi olmamış olmasına rağmen Belediye Başkanı tarafından ADAMA İŞ MANTIĞIYLA Silivri belediyesi genel koordinatörlüğüne atanmış ve kendisine özel makam odası dahi verilmiş ama TAVUK ÖMER işlerinin yoğunluğundan dolayı bu makam odasında pek fazla oturmak kısmet olmuyormuş.” dedi.
“KİRALIK ARAÇLAR ÖZEL İŞLERDE KULLANILIYOR”
Kandemir “Yine bazı belediye personelinin (O kişiler kendilerini bilirler. Eğer başkan bey bilmiyorsa ben kendilerine kim olduklarını söylerim) Belediyenin kiralık sivil plakalı araçlarını mesai saatleri dışında kullandıkları duyumlarını almakta ve bazı zamanlarda ben kendi gözlerimle şahit olduklarımda  olmuştur.
Arkadaşlar, bu kişilerin davranışları belediyede çalışan diğer personel üzerinde olumsuz etki yaratmaktadır ve çalışma barışını bozmaktadır. Yukarıda yaptığım açıklamalardan sonra şunu belirtmek isterim.” dedi.
SİLİVRİ BELEDİYESİ KİMSENİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİLDİR
Belediye başkanı dahil belediyede herkes SİLİVRİ HALKININ ODEDİĞİ EMLAK VERGİLERİ, İNŞAAT HARÇLARI gibi vergi ve harçlardan gelen gelirlerle maaş aldığını söyleyen Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, “Silivri belediyesi kimsenin babasının çiftliği değildir, yönetmeliklerle herkesin yapacağı iş bellidir ve belli kurallar konulmuştur. Bunlara herkes uymak zorundadır. Eğer isine gelmiyorsa belediyeden pılını pırtını toplayıp istifa edip defolup gider?” şeklide konuştu.
ÖZCAN IŞIKLAR 15 AY ÖMER ÇETİN’İ İDARE ETTİ
“Belediye başkanı 15 ay tavuk ömer’in saçlarını ve entel sakallarını idare etti ama tabii ki kaymakamlık yazısıyla saçını sakalını devlet memurları kılık kıyafet yönetmeliğine uygun hale getirmek zorunda kaldı. Yani tavuk ömer’in entel sakal ve saçını belediye başkanı dahi kurtaramadı.
“HAKKIMDA FACEBOOK’TA YAPTIKLARI TERBİYESİZ YORUMLARIN HESABINI SORACAĞIM”
Bu sakal ve saç kesme olayından 7-8 saat sonra Ömer Çetin ve Ekürisi Murat Onkardeşler facebook'ta benim hakkımda yaptıkları terbiyesizce ve ahlaksızca paylaşım ve yorumları için benden mislinle cevabini alacakları malumdur. Ama önemli olan bu iki belediye çalışanının bu cesareti kimden aldıklarıdır.
Tabii ki kimden olacak Belediye başkanından, eh haliyle bunun siyasi hesabında ben belediye başkanı Özcan Işıklara fatura edeceğimi de bütün Silivri halkının bilmesini isterim.
BİZİM SİLİVRİ GAZETESİ - http://www.bizimsilivri.com/index.php/haberler/belediye/540-devlet-memurunun-mesai-saatinde-spa-keyfi

Business News