Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Polis lise öğrencilerini sınıftan aldı

Antalya'da yaklaşan 1 Mayıs öncesi lisede bildiri dağıtan öğrencilere polis engel olmak istedi. Polis şiddetinden okula kaçan öğren...

Antalya'da yaklaşan 1 Mayıs öncesi lisede bildiri dağıtan öğrencilere polis engel olmak istedi. Polis şiddetinden okula kaçan öğrencileri gözaltına almak isteyen polis okula girdi. Bu sırada polis öğrencilerin gözaltına alınmak istenmesine tepki gösteren öğretmenlerle de tartıştı.
DHA'nın haberine göre, bugün öğleden sonra Altalya Kepez'de bulunan Karatay Anadolu Lisesi önünde Liseli Öğrenci Birliği üyesi liseliler 1 Mayıs eylemine katılmaları için öğrencilere bildiri dağıtmaya başladı.
Bu sırada devriye gezen motosikletli yunus timleri, öğrencilerin bildiri dağıtmasını engellemek istedi. Polisin engellemesine karşı çıkan öğrencilerle polis arasında gerilim yaşandı.
İddiaya göre, polislerden biri çıkan arbedede yere düştü. Liseli öğrenciler de okula kaçtı. Ancak liselilerin kendilerine tekme attığını iddia eden polisler destek kuvvet isteyerek okula girdi. Okulun sınıflarını dolaşan polis 5 öğrenciyi gözaltına almaya başladı.
Bu sırada okulun öğretmenleri polise böyle bir gözaltı olamayacağını söyleyerek tepki gösterdi. Ancak polis 5 öğrenciyi gözaltına alarak okuldan ayrıldı.
ogretmenler_tepki_gosterdi.jpg

Hiç yorum yok