Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

CHA'dan 'pes artık!' dedirten Silivri haberi

Cemaatin haber ajansı Cihan bugün, Silivri'de görülen Ergenekon davası sırasında polis müdahalesinden kaçarken bir camiye sığınmak ...

Cemaatin haber ajansı Cihan bugün, Silivri'de görülen Ergenekon davası sırasında polis müdahalesinden kaçarken bir camiye sığınmak zorunda kalan vatandaşlarla ilgili, polisin vahşi saldırısını görmezden gelerek, insani değerleri hiçe sayan bir habere imza attı.
Bugün Silivri'de görülen Ergenekon davası sırasında polis müdahalesinden kaçan bazı vatandaşlar bir camiye sığındı. Olayı haberleştiren Cihan haber ajansı haberinde "Caminin içine çamurlu ayakkabılarla giren eylemcilerin halıları kirlettiği görüldü" ifadelerine yer verdi. Cemaatin gazetesi Zaman' da ajansın haberini kullanırken, habere "camiyi harabeye çevirdiler" başlığını attı.
Cihan'ın haberinde yaşananlar şu skandal ifadelerle anlatıldı:
"Ergenekon davasının karar duruşmasına katılmak için Silivri'ye akın eden eylemciler polis ve jandarmanın biber gazlı müdahalesinden kaçarken sığındıkları camiye ayakkabıları ile girdi.
Ergenekon davasında, duruşma salonuna girmeye çalışan göstericiler ortalığı birbirine kattı. Bariyerleri yıkan göstericilere jandarma ve polis müdahale etti. Jandarmanın müdahalesinden kaçan bazı göstericilerin lojmanda bulunan camiye sığındıkları görüldü. Caminin içine çamurlu ayakkabılarla giren eylemcilerin halıları kirlettiği görüldü. Yetkililer, olayın tekrar yaşanmaması için caminin kapısı kilitlendi."

Hiç yorum yok