Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Rize Belediye Başkanı uçamadı, çakıldı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yamaç paraşütünü yaygınlaştırmak amacıyla dün sabah saatlerinde kentin dışındaki Sırahoş Tepesi’ne ...

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yamaç paraşütünü yaygınlaştırmak amacıyla dün sabah saatlerinde kentin dışındaki Sırahoş Tepesi’ne gitti.Önce bazı paraşütçüler bireysel atlayışlar gerçekleştirdi. Daha sonra Bakırcı paraşüt eğitmeni Köksal Özsoy ile atlayış yaptı. İlk atlayışta başarılı bir iniş yapan ikili tekrar tepeye çıktı. İkili ilk denemede havalanmayı başaramadı.
İkinci denemede koşarak paraşütle havalanmaya çalışan Bakırcı ile Özsoy bu kez 4 metrelik uçurumdan çay bahçesine düştü. Çevredekilerin yardımıyla bahçeden çıkartılan ve hafif yaralanan Bakırcı ile Özsoy, ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastaneye ziyarete gelen Rize Valisi Nurullah Çakır ise Bakırcı ve Özsoy’un sağlık durumlarının gayet iyi olduğunu söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın hastanedeki tedavisinin bir süre daha devam edeceğini söyledi.
Düşme sonrası Bakırcı'nın göğsünde hafif bir ezilme oluştuğunu ifade eden Türüt, “Belediye başkanının hastanemizdeki tedavisi bir süre daha devam edecek. Bugünü hastanede dinlenerek geçirecek. Yanına misafir almıyoruz” dedi.