Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Üniversitede şeriat çağrısı

Üniversite girişlerinde dağıtılan bildirilerle öğrenciler şeriata davet ediliyor Kurultay adındaki bir oluşumun dağıttı...

Üniversite girişlerinde dağıtılan bildirilerle öğrenciler şeriata davet ediliyor


Kurultay adındaki bir oluşumun dağıttığı bildirilerde, “Bölücüsünden Allah tanımazına kadar herkesi şeriattan başka mana ifade etmeyen İslam’a davet ediyoruz. Teşkilatımızda liberal ve demokrat uygulamalara yer yoktur” ifadeleri dikkat çekti.

Cumhuriyet’ten Sinan Tartanoğlu`nun haberine göre; “Allah düşmanlarına karşı dimdik saf tutmak üzere”, 2 Nisan’da kurultay adıyla kurulan bir oluşumun üniversite girişlerinde dağıttığı bildiride “Bölücüsünden Allah tanımazına kadar herkesi şeriattan başka mana ifade etmeyen İslama davet ediyoruz. Allah yolunda mücahede (cihat) ve mücadele etmek isteyen kardeşleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadeleri yer aldı.

Kurultay adıyla 2 Nisan 2013 tarihinde kurulan yapı, üniversite kapılarında dağıttığı bildiride kuruluş amacını “Teşkilatımız tüm Allah düşmanlarına karşı Hakk’tan ve onun hukukundan yana dimdik bir şekilde saf tutmak üzere kurulmuştur. Teşkilatımızda liberal ve demokrat uygulamalara yer yoktur. Kararlar istişare ve itaat ile verilir” sözleri ile ifade etti.

Dağıtılan bildiride “Şimdi bölücüsünden Allah kitap tanımazına kadar herkesi Allah katındaki tek din olan ve son peygamber kainatın efendisi Hazreti Muhammet Mustafa’nın yeryüzünde yaydığı şeriattan başka mana ifade etmeyen İslam dinine davet ediyoruz” açıklaması yapıldı.

Kurultay’ın şeriata davetini dikkate almayanları tehdit eden ifadeler de dikkat çekti. Buna göre bildiride “Davetimizi kabul etmeyenler bilsin ki bundan sonra üniversitemizde yaptıkları küfür faaliyeti kendilerine geri dönecektir” ifadeleri yer aldı. Art niyetli arkadaşları aralarında “görmemekten” mutluluk duyacaklarını belirten Kurultay bildirisinde “Hiçbir tenkitçinin tenkidinden çekinmeden Allah yolunda mücahede (cihat) ve mücadele etmek isteyen kardeşleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” denildi.

Hiç yorum yok