Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

AKP'liler de yasağa tepki gösterdi: 'Ama balıkla da ayran gitmiyor'

AKP'nin alkol yasağına tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak AKP'liler de yasağa tepki gösterdi. AKP'nin saat ...

AKP'nin alkol yasağına tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak AKP'liler de yasağa tepki gösterdi.
AKP'nin saat 22.00'den sonra alkol satışına yasak getirmesine yönelik tepkiler devam ederken, yasağa tepki gösterenlere AKP'liler de eklendi.
Ege'nin Sesi'nden Sultan Güngör'ün haberine göre, dün Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, Twitter hesabından yayınladığı "Başkasının yediğine içtiğine karışmak kolay; marifet, insanın kendisini haramdan, haksızlıktan sakınması." mesajıyla tepki gösterirken, bugün de AKP Güzelbahçe İlçe eski Başkanı Kerim Çetin, Facebook hesabından yaptığı paylaşımlarla karara tepki gösterdi.
ertugrul_gunay_tw_1.jpg
Çetin, "Kimse kusura bakmasın Ak Partiliyim ama balıkla da ayran gitmiyor be 22'ye kadar da olsa gitmiyor", "Yorgun bir gün akşamı rakı-balık keyfi Allah'tan mekanda içiyoruz saatin 22 olması umurumda değil, zaten bagajda var yedek 21.59’da aldım.", "Alkol düzenlemesini beğendim ve destekliyorum. Bu düzenleme ile daha programlı olup saatlere karşı hazırlıklı olmamız sağlandı, netice olarak saat 22’ye kadar içkimizi alıp, gece yarısı tekel bayii aramayacağız. Ayrıca bu düzenleme yedekli olmamızı sağladı. Ama pide yerken milli içkimize devam yaşasın ayran!" ifadeleriyle yeni alkol yasasına gönderme yaptı.
akp_alkol_5.jpg
akp_alkol_4.jpg
akp_alkol_6.jpg