HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Chedjou imzaladı!

G.Saray'ın uzun süredir takip ettiği Lille takımının stoperi Chedjou resmen Aslan oldu. 2012-13 sezonunda stoper konusunda sıkıntı ...

G.Saray'ın uzun süredir takip ettiği Lille takımının stoperi Chedjou resmen Aslan oldu.

2012-13 sezonunda stoper konusunda sıkıntı yaşayan Cimbom, Aurelien Chedjou ile anlaşma sağlayarak bu konuya da son noktayı koydu. Kamerun Milli Takımı’nda da forma giyen oyuncu bugün son kez Lille formasıyla ligde sahaya çıkacak ve ardından da takımına veda edecek.

Aslan, daha önce Chedjou ile görüşmelere başladıklarını KAP’a bildirirken oyuncu da kendisini G.Saraylı yapan sözleşmeye perşembe gününe kadar imza atacak. F.Bahçe’nin devreye girdiği iddialarının ardından yönetim elini çabuk tutup anlaşmayı sağlarken resmi açıklamanın da Lille’in Saint Etienne ile oynayacağı maçın ardından bu hafta yapılacağı öğrenildi.

MALİYETİ NE KADAR?

Galatasaray, Fransa'nın Lille takımında forma giyen Aurelien Chedjou'yu renklerine bağlarken, transferin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Kamerunlu futbolcu sarı-kırmızılılarla 4 senelik bir sözleşme imzaladı.

27 yaşındaki savunma oyuncusu için 7.5 milyon Euro bonservis ödecenek. Kamerunlu bu 4 yıl içinde senelik 2.2 milyon Euro garanti ücret alacak.

Sarı-kırmızılılar başkan Ünal Aysal'ın önceki demeçlerinde işaret ettiği üzere öncelikli olarak defansın göbeğine ilk transferini gerçekleştirdi. Yakın bir zamanda Galatasaray kulübünün konuyla ilgili detayları resmi sitesinden açıklaması bekleniyor.


Sosyal medyaya da sızan transferde işte o kare...

Business News