Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Çok kötü bir Türkçe, tuhaf cümleler ve yüzündeki o acıklı öfke...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Mali Genel Kurul'da yine tuhaf açıklamalar yaptı. Galatasaray'a eleştiriler yön...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Mali Genel Kurul'da yine tuhaf açıklamalar yaptı.

Galatasaray'a eleştiriler yönelten Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

- Fenerbahçe'nin önü 2006 yılından beri kesiliyor. Bunu herkesin anlaması lazım. 2006'da Denizli'de şampiyonluğu kaybettik sonradan öğrendik orada olaylar olmuş. Ancak üstü kapatıldı. Biz 2006'da yaşadığımız kötü olayı hemen atlattık şimdi olduğu gibi. Fenerbahçe her zaman dimdik ayakta.

- 2009-2010 yılında son maçta Trabzonspor'u yenemedik. Bakanlar bile söyledi şaibe olduğunu. 1959'dan beri olan Türk futbolunun faturası iki ay içinde bize kesilemez.

- Galatasaray Kulübü Başkanı, TFF başkanı ile kol kola geziyor. Bu ülkede savcılar yok mu? Buyrun göreve.

- Bir yazar diyor ki Aykut Kocaman'ı 6222'den yargılamak lazım. Bunlar tiyatro oynuyor.

- Galatasaray'da bir gelenek vardı her şeyi yapıp sonra ellerini uzatır gibi yaparlar.

- Madem Fenerbahçe kirli, çıkartın o zaman havuzdan görelim bakalım Fenerbahçe ne kadar alıyor siz ne kadar? Ben devleti göreve çağırıyorum. Bütün kulüplerin denetlenmesi gerekiyor. 2006'da olaylar yaşadık her gün basın bizim hakkımızda basında yalan imajlar yaratıldı.

- Fenerbahçe'yi tabii geçersiniz. Eğer Galatasaray'ın yaptığı SPK işleri doğru ise bize de yol göstersinler biz de yapalım. Ben Aziz Yıldırım olarak onların stadı yapılırken Türkiye için yapılacak hiçbir stada karşı çıkmam dedim. Galatasaray bedava stada oturdu. Ali Sami Yen ile ilgili devlete hiçbir sözlerini tutmadılar. Bizim stadımızı yaparken emeği geçen tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum.

- Sıkıntılarımızdan birisi de amigolar. Zamanında destek olarak hata yaptık sonrasında fark edip kestik bu yardımı. Bakın buradan söylüyorum tribünün reisi olan Fenerbahçeli değil Beşiktaşlı.

- Karabük maçında gelip herkesi tribünde şike şike diye bağırttılar. Bunlar Fenerbahçeli olamaz. Yaptıkları en büyük kötülük ise tribünlerde uyuşturucu kullanıyorlar. Buradan savcıları göreve çağırıyorum.

- Gazetelerde çıkanlara itibar etmeyin. Aykut Kocaman seneye de burada görevinin başında.