Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

"Orhan'ı Başbakan gaza getirmiş olmalı öyle oturuyorlar bayrak falan yok"

Sanatçı Ferdi Tayfur, akil adamlığa soyunan Orhan Gencebay'ı eleştirdi. "Orhan abi gaza geldi herhalde" diyen Tayfur, &quo...

Sanatçı Ferdi Tayfur, akil adamlığa soyunan Orhan Gencebay'ı eleştirdi. "Orhan abi gaza geldi herhalde" diyen Tayfur, "Oralarda öyle oturuyorlar bayrak falan yok. Barışı getirmek lazım ama Türk milletine yakışır bir şekilde" dedi. Tayfur, basındaki sansürü de eleştirdi.

Sanatçı Ferdi Tayfur, akil adam Orhan Gencebay'ı eleştirdi. Hürriyet gazetesine konuşan Tayfur, Gencebay için "Gaza geldi herhalde. Öyle adam değil ama… Başbakan’ı kıramamıştır yoksa ne işine geliyor bu yaşından sonra" dedi.

Akil adamlar toplantılarında Türk bayrağı asılmamasını eleştiren Tayfur, Oralarda öyle oturuyorlar bayrak falan yok. Barışı getirmek lazım ama Türk milletine yakışır bir şekilde" diye konuştu.

Türkiye'deki sansür için de "Hiç bu kadarını görmemiştim" ifadelerini kullanan Ferdi Tayfur, yasakların fayda etmeyeceğini "Fikir hapsi. Fikir hapis olmaz ama ediyorlar. Bir defa, yasaklar insanları kamçılar" sözleriyle ifade etti.