Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Reyhanlı için Sanatçılar 5 Haziran'da iş bırakacak!

Eylemlerine 2 Haziran'da Aspendos'ta devam edeceklerini duyuran sanatçılar, 5 Haziran'da da iş bırakma eylemine gidecekleri...

Eylemlerine 2 Haziran'da Aspendos'ta devam edeceklerini duyuran sanatçılar, 5 Haziran'da da iş bırakma eylemine gideceklerini vurguladı. Eylemde 11 Mayıs günü 2 ayrı patlamanın yaşandığı ve 180 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı halkı unutulmadı.

Hükümetin yeni yasa tasarısına karşı çıkan tiyatro, opera ve bale meslek örgütleri Taksim’de “Karanlığa İnat Sanat” diyerek bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, eski CHP Milletvekili Çetin SoysalMetin Uca, Orhan Aydın, Nedim Saban, Levent Üzümcü, Genco Erkal, Zafer Algöz, Tülay Günal, Levent Kazak'ın da aralarında olduğu çok sayıda siyaset, yazar, gazeteci, oyuncu ve tiyatro oyuncuları Taksim Meydanı'nda bir araya geldi. Buradan Galatasaray meydanı'na yürümek isteyen kitleye polis izin vermeyerem müdahale edeceklerini belirtti. Bunun üzerine eylemciler Atatürk Kültür Merkezi önüne yürüdü.