Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Süleyman Soylu hız kesmiyor: "Hayri Kozakçıoğlu ender bir kişiydi"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 90'lı yıllardaki faili meçhul cinayetlerin ve katliamlarının arkasındaki isimlerden olan...

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 90'lı yıllardaki faili meçhul cinayetlerin ve katliamlarının arkasındaki isimlerden olan Hayri Kozakçıoğlu için "Kendisi ender bir kişiydi" dedi.
AKP Uşak İl Başkanlığı'nın düzenlediği İl Danışma Meclisi ve Siyaset Akademisi Okulu'nun toplantısına katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu gündeme dair açıklamalarda bulundu.
DHA'nın haberine göre, Eski Olağanüstü Hal Bölge Valisi Hayri Kozakçıoğlu ile bir dönem birlikte çalıştıklarını belirten Soylu, "Kozakçıoğlu ile birlikte çalıştık. Çalıştığımız dönemde birbirimizde hakkımız olan birisiydi. Birbirimize insanlığın gerektirdiği en yüksek davranışları göstererek hem dostluğumuzu hem de çalışma hayatımızı gerçekleştirdiğimiz ender bir kişiydi. Allah rahmet eylesin, hepimiz çok üzüldük. Kozakçıoğlu kendisine, etrafına ve ülkesine dikkat eden yaptığı görevin ardından o görevin sorumluluklarını, görev yapmadığı dönemlerde bile sürdüren birisiydi. Hiç kimsenin beklemediği bir şeydi. Bu olaydan çok fazla etkilendim" dedi.