HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Taraftar grupları Gezi Parkı için omuz omuza veriyor: DİRENİŞİN RENGİ OLMAZ!

Tüm Türkiye’de Gezi Parkı’nda yaşanan olaylara tepkiler sürerken taraftar grupları da Gezi Parkı’nda yaşanan polis saldırısını protesto...

Tüm Türkiye’de Gezi Parkı’nda yaşanan olaylara tepkiler sürerken taraftar grupları da Gezi Parkı’nda yaşanan polis saldırısını protesto etmek için omuz omuza veriyor
Günlerdir Gezi Parkı’nda yaşanan olaylara toplumsal muhalefetin birçok kesiminden tepkiler geliyor. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftar grupları da Gezi Parkı’nda yaşanan polis saldırısına karşı tüm taraftları Gezi Parkı’na davet ediyor.
Beşiktaş taraftarları 19:03′de Beşiktaş Çarşı’da buluşup Taksim’e yürüyecek. Galatasaray taraflarları saat 19:05′de Galatasaray Meydan’ında ve Fenerbahçe’li taraftarlar da saat  19:07′de AKM önünde buluşuyor. Trabzonspor taraftarları da saat 19.00′da Taksim’deki buluşmada yer alacağını açıkladı.
Adana Demirspor taraftarları da ayakta
Adana Demirpor taraftarları da Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olayları protesto etmek için 17:30′da Atatürk Parkı’nda buluşuyor.
Ankara taraftar grupları 17.00′da Yüksel Caddesi’nde
Ankara taraftar gruplarından Öteki1907, Beleştepe ve Karakızıl Gezi Park’ta yaşanan olaylarla ilgili saat 17:00′da omuz omuza veriyor.

Business News