Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Üniversiteden özel güvenlik kalkıyor, sadece polis bakacak!

Başbakan Erdoğan ABD gezisi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada "statlardan ve üniversiteden özel güvenliği çıkartacağız. Çü...

Başbakan Erdoğan ABD gezisi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada "statlardan ve üniversiteden özel güvenliği çıkartacağız. Çünkü danışıklı dövüş oluyor" dedi. Erdoğan son dönemde üniversiteden çıkmayan polisin "üniversitelere bakacağını" söyledi.
Son dönemde üniversite öğrencilerinin kafa tasını kıracak, üniversite öğrencilerine plastik mermi yağdıracak, üniversite camlarında plastik mermi deliklerine yol açacak kadar saldırganlaşan polis, artık üniversitede tek yetkili olacak.
Başbakan Erdoğan, ABD gezisi sırasında gazeteci yöneticilerine yaptığı açıklamada özel güvenliği kaldıracaklarını söyledi.
Futbolda şiddetle ilgili sorulan bir soru üzerine Erdoğan şöyle konuştu:
Kulüpler, federasyon ve medya birlikte çalışın... Biz de hükümet olarak üstümüze düşeni yaparız. Bir de statlardan ve üniversiteden özel güvenliği çıkartacağız. Çünkü danışıklı dövüş oluyor. Kulüp yönetimlerinin çıkarları için çalışıyorlar, güvenlik için değil. Onları artık üniversitelerden ve statlardan çıkaracağız. Yine polis bakacak bu işe.