Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Yalan, demagoji, tehdit... İYİCE ZIVANADAN ÇIKTI, DURAMIYOR, SAÇMA SAPAN KONUŞUYOR!

Başbakan, partisinin grup toplantısında içki yasağını savundu.. Başbakan Erdoğan AK Parti grup toplantısında içki konusundaki yeni yas...

Başbakan, partisinin grup toplantısında içki yasağını savundu..

Başbakan Erdoğan AK Parti grup toplantısında içki konusundaki yeni yasaklara değindi.Yapılan eleştirilere kızan Erdoğan, "İki tane ayyaşın yaptığı yasa sizin için muteber oluyor da; inancın emrettiği gerçek niçin reddedilmesi gereken bir olay haline geliyor?" diye sordu.
Erdoğan, 'Kimsenin yediğine içtiğine karışmayız. Karışana da müsamaha göstermeyiz. İçeceksen yine alkollü içeceğini al evinde iç. Buna karşı değiliz' dedi.

İKİ TANE AYYAŞIN YAPTIĞI YASA

İki tane ayyaşın yaptığı yasa sizin için muteber oluyor da; inancın emrettiği gerçek niçin reddedilmesi gereken bir olay haline geliyor? Hangi din olursa olsun bir dini doğruyu emreder.Biz ortaya tercihler koyduk.

İÇECEKSEN GİT EVİNDE İÇ!

Burada bir noktanın altını çizmek istiyorum. Hiç kimse alkolü bir kimlik meselesi haline getirmemeli. Çıkan düzenleme kimsenin yaşam tarzına yönelik bir müdahale değildir. Bunu bu çekilde lanse edenler art niyetlidir. İçeceksen git alkolünü al git evinde iç. Gene git ne içeceksen gene iç. Biz buna karşı değiliz. Biz buna belli saatlerde belli yerlerde buna müsaade etmiyoruz. Yapılması gereken ne ise biz bunu yapıyoruz ve yapacağız.
Yasa için emek sarfeden herkese çok teşekkür ediyorum. Bu konuda bize destek veren Milliyetçi Hareket Partisi'ne de teşekkür ediyorum.