Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
SHOW_BLOG

Sabah gazetesi hiçbir yerden bildiriyor...

Gezi Parkı'nda yaşananların ardından dün halkın öfkesi doruk noktasına çıkarken, yandaş medya yine üzerine düşen görevi yaptı. Yanda...

Gezi Parkı'nda yaşananların ardından dün halkın öfkesi doruk noktasına çıkarken, yandaş medya yine üzerine düşen görevi yaptı. Yandaş medyanın ileri karakolu Sabah gazetesi sokağa çıkan onbinlerce insanı görmezden gelerek gazetecilik tarihine geçecek bir skandala imza attı.
Gezi Parkı'nın yıkılmak istenmesinin ardından ortaya çıkan tepki dalga dalga büyüyor. AKP iktidara geldiği 2002 yılından bu yana en zor günlerini yaşıyor. İstanbul'un ardından dün pek çok şehirde on binlerce insan AKP faşizminden hesap sormak için sokaklara döküldü.
Yandaş medya ise bu zor günlerinde AKP'ye hizmette yine sınır tanımıyor. Taksim'de yaşananlara ya karartma uyguluyor ya gerçekleri ters yüz ederek halkı hedef tahtasına oturtmaya çalışıyor.
Yandaş medyanın ileri karakollarından Sabah gazetesi ise Türkiye tarihi günler yaşarken yandaşlığını bir adım öteye götürerek gazetecilik tarihine geçecek büyük bir skandala imza attı.
Ülkenin dört bir yanı "Hükümet istifa" sloganları ile inlerken gazete Erdoğan'ın, "İçeren yeri kapatırız" sözünü manşete taşıdı.
Gazetenin kapağında Taksim'de yaşananlara ilişkin tek kelime edilmezken, "İstanbul'da sabah olmuyor: Vur patlasın çal oynasın" başlığını taşıyan bir habere yer verildi
Dün İstanbul'da uyumayan on binler AKP'yi istifaya çağırmıştı.
İşte Sabah gazetesinin "Siz nerede yaşıyorsunuz kardeş?" sorusunu sorduran skandal manşeti:
sabah_2013-06-01.jpg