HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Mancini Galatasaray'lı gibi...

Galatasaray'ın 1 numaralı teknik direktör adayı Roberto Mancini, İstanbul'a geldi. İtalyan teknik adam başkan Ünal Aysal ile görü...

Galatasaray'ın 1 numaralı teknik direktör adayı Roberto Mancini, İstanbul'a geldi. İtalyan teknik adam başkan Ünal Aysal ile görüşüyor.

Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından Mancini ismi sarı-kırmızılı yönetimin gündeminin ilk sırasındaydı. Ancak İtalya'daki ilk görüşmede başarılı teknik adamın, yardımcıları ile birlikte istediği yıllık 8 milyon Euro sarı kırmızılı kulüp tarafından fazla bulunmuştu.
Ardından diğer alternatifler üzerinde duran Galatasaray, yeniden Mancini’ye döndü. 48 yaşındaki çalıştırıcı, indirime gitti ve görüşmeler hızlandı. 3 yıllık sözleşme isteyen Mancini, Galatasaray’dan yılda 3.5 milyon Euro almayı kabul etti.

Sözleşmesinde başarı primleri, lig ve kupa gelirlerinin yanısıra kademeli olarak Şampiyonlar Ligi bonusları da bulunan İtalyan teknik adam, İstanbul'a geldi.

Aysal’ın teknik direktör listesinde ilk sırada yer alan Mancini, görüşmenin olumlu geçmesi halinde Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Vatan Spor'un edindiği bilgiye göre ise, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 'Mancini ile görüşüyoruz; henüz biten bir şey yok' dedi.

Başkan Ünal Aysal daha sonra otelden ayrıldı. İtalyan Teknik Adam Mancini'yle yapılan görüşmeler yarına kaldı. İki taraf sabah yine bir araya gelecek.

Business News