HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Dünya kadınlarından Beşar Esad'a ziyaret

Uluslararası Demokratik Kadın Federasyonu (WIDF) adına bir heyet, Suriye ziyaretinde Cumhurbaşkanı Beşar Esad'la da görüştü. Esad'...

Uluslararası Demokratik Kadın Federasyonu (WIDF) adına bir heyet, Suriye ziyaretinde Cumhurbaşkanı Beşar Esad'la da görüştü. Esad'a Türkiye'de direnişi simgeleyen "Boyun Eğme" sloganlı bayrak da hediye edildi.
(soL-Dış Haberler) WIDF, Suriye Kadın Birliği tarafından davet edildiği Suriye'ye 20-21 Ekim tarihlerinde bir ziyarette bulundu. Suriye'ye emperyalist müdahaleye karşı konum alan WIDF'ın ziyareti, "Suriye halkı ile dayanışma" çerçevesinde yapıldı.
Ziyaret kapsamında Suriye Parlamentosu Sözcüsü, Turizm Bakanı, Ekonomi Bakanı, Devlet Başkan Yardımcısı, Sosyal İşler Bakanı, Dış İşleri Bakanı Müsteşar Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile görüşüldü.
Heyet, Şam'da önceki gün Turizm Bakanı Bişr Riyad Yazıgi ile görüşmüş, WIDF Başkanı Marcia Campos yaptığı açıklamada Suriye'deki yaşananlar dolayısıyla acı çeken tüm Suriyeli kadınlarla dayanışma duygularıyla dolu olduklarını söylemişti.
Heyetin Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad'la yaptığı görüşmeye ait fotoğraflar da, Suriye Cumhurbaşkanlığı'nın Instagram hesabından kamuoyuyla paylaşıldı. Uluslararası Demokratik Kadın Federasyonu heyetiyle fotoğraf çekilen Beşar Esad'a üzerinde "Boyun Eğme" yazan ve Türkiye'deki direnişi simgeleyen bayrak, TKP'li kadınları temsilen heyette yer alan Umut Kuruç tarafından verildi.
1377574_617598054950108_327495440_n.png

Business News