HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Ve Meclise Girdiler!

İlk olarak bugünkü TBMM Genel Kurul çalışmalarına türbanla katılacağını açıklayan Ak Parti milletvekillerinden Denizli Milletvekili Nur...

İlk olarak bugünkü TBMM Genel Kurul çalışmalarına türbanla katılacağını açıklayan Ak Parti milletvekillerinden Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak Meclis'e geldi

Dalbudak Sanayi Komisyonu Başkanı Nihat Zeybekçi'ye makamında ziyaret etti.
Nurcan Dalbudak, ziyaretin ardından Zeybekçi ve Denizli milletvekilleriyle birlikte TBMM Üyeler Lokantası’na giderek yemek yedi.
Saat 13:45 civarında ise Sevde Kaçar, Gülay Samancı ve Gönül Bekin Şahkulubey TBMM Genel Kurulu'na girdiler.
Üç milletvekili gazetecilere yakalanmamak için odalarından, tüneli kullanarak Genel Kurul salonuna girdiler.
Foto muhabirleri ve kameramanlar, iktidar kulisinin bahçe girişinde, muhabirler de  ise kulis önünde bekliyordu. Ancak üç kadın milletvekili, odalarının bulunduğu halkla ilişkiler binasından tüneli kullanarak ana binaya geçtiler. Üç kadın vekil böylece görüntü vermeden Genel Kurul’a girdi. Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ise AKP Grubu’nun bulunduğu yönden Genel Kurul salonunda yerini aldı.
Üç vekilin ardından Genel Kurul'a son olarak Nurcan Dalbudak girdi. dalbudak ilk değerlendirmesinde, 'Çok mutluyuz' dedi.
İNCE SÖZ İSTEDİ OTURUMA ARA VERİLDİ
Türbanlı vekillerin salona girişinin ardından CHP’li Muharrem İnce usul tartışması istedi. Meclis Grup Başkanvekilleri odasına çağırdı. Bunun üzerine birleşime 15 dakika ara verildi.

Business News