HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Son 3 senede 18 yaşını doldurmadan evlendirilen çocukların sayısı 130 bini geçti

Ve sonunda: #PedofiliyeSavaşAçtık Geç kaldık, orası ayrı bi mevzu ama en azından bu illetin adını koymak bile önemli. Şimdiye kadar ço...

Ve sonunda:
#PedofiliyeSavaşAçtık

Geç kaldık, orası ayrı bi mevzu ama en azından bu illetin adını koymak bile önemli. Şimdiye kadar çocuklarla evlenmenin adı gelenekti, töreydi, adetti. Bu memlekette hastalığın adı yıllarca gelenek oldu. Hatta sünnet oldu. İslam peygamberinin yaptığı evlilik örnek oldu, izin oldu. Muhammed Ayşe ile evlendiğinde, Ayşe hakikaten dokuz yaşında mıydı? Arap aleminin bu dokuz yaş bilgisi ile bir derdi olduğunu sanmıyorum ama son zamanlarda bizde, Ayşe'nin aslında evlendiğinde on sekiz yaşında olduğu söylenmeye başlandı. Bir hesap hatası yapılıyormuş meğer.

Eğer kendine "ama koskoca peygamber bile dokuz yaşındaki bir çocukla evlenmekte sakınca görmemiş ben mi göreceğim?" diyerek olur veren arsızların elinden bu din iman sünnet bahanesini almaya faydası dokunacaksa, lütfen böyle bir hesap hatası yapıldığı kabul edilsin, ispat edilsin. Öyle bir hale geldik ki, çocukların canını kurtaracak her türlü yardım makbul, mantıklı, makul.

Yahu ne demektir "son üç senede 18 yaşını doldurmadan evlendirilen çocukların sayısı 130 bini geçti"? Nasıl olur, nasıl oldu, nasıl insanlar olduk biz?

Devlet artık kadının adını bile duymak istemiyor. Aile de aile diye tutturmuş gidiyor. Her şeyin başı aile, sonu yine aile. Aileden sorumlu Bakanlık bile var, ama bu sorumluluk "çocuk gelin" denilerek örtülmeye çalışılan hastalıklı gidişatı kapsamıyor. Medeniyet algısı yol yaptık yooll olan bir zihniyetin elinde her türlü hastalık aklanıp, rızası var eşiğinde temize çekiliyor. Atılan birkaç çekingen adım, zerre güven uyandırmıyor, samimi gelmiyor.

Çocuk tecavüze uğruyor, rızası var. Çocuk bildiğin mal gibi parayla satılıp kazık kadar adamlara eş diye pazarlanıyor, yine rızası var. Delirmemek elde değil. Dalga geçsen olmuyor, küfretsen olmuyor, isyan etsen olmuyor. El kadar çocukları KADIN olarak kabul eden milyonlarca insan yaşıyor bu memlekette. Bir kız çocuğunun regl olması onu eş diye almak isteyenin sapıklığını kapatıyor. Çünkü zaten o çocuk artık çocukluktan çıkmış oluyor. Bu kafaya göre o çocuk, artık bir çocuk değil, kadın. Dolayısıyla ortada bir hastalık yok, ortada bir rezillik yok. Ha yaş farkı olabilir, canım ne olacak? Erkek dediğin zaten kadından büyük olur vs vs.

Pedofiliye savaş açtık. "Hem kadın hem de çocuk, on ikisinde ana.."

Bilmiyorum bu iş nasıl olacak. Nasıl savaşılacak da bu rezillik önlenecek? Benim bildiğim bir şey var, çocuklarına kıyan toplumlardan bi nane olmaz. İstediğiniz kadar şanlı tarih deyin, dinimiz imanımız deyin, çalışkanız şahaneyiz adiliz yüceyiz asiliz deyin.. hayır koskaca bir yalansınız.

Çocuklarına böyle kıyan insanlar, her türlü kıyıma onay veren insanlardır aynı zamanda. Devletine yardım etmek için gençleri yol ortasında döve döve öldürür o insanlar. Kendilerinden olmayan herkesi, her yerde ve her şekilde linç etmeye hazırdır o insanlar. Gözü dönmüşlüklerine vatan millet sakarya, dinimiz mezhebimiz, şanımız şöhretimiz, aman illa da namusumuz diye bahaneler yaratan insanlardır onlar. Korkutucu, ilkel ve acımasızdırlar.

Pedofiliye savaş açtık, yol uzun. Çünkü asıl bu yol, medeniyet yolu, bi yerden başlamak lazım.

Görsel notu: Dünyanın neresinde olursa olsun şu rezilliğin yaşanmaması için, böyle bir kötülüğü hiç kimseye yaşatmamak için savaşılsın.. evet savaşılsın.
(radikalblog)

DESTEKLERİNİZ İÇİN, İLGİLİ FACEBOOK SAYFASI:
https://www.facebook.com/hashtag/pedofiliyesava%C5%9Fa%C3%A7t%C4%B1k

Business News