HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Deplasman kaybı 22 puana çıktı!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının açılış maçında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kaldı. Bu sez...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının açılış maçında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kaldı. Bu sezon deplasmanlarda kayıpları oynayan sarı kırmızılıların misafir olduğu maçlarda kaybettiği toplam puan 22'ye ulaştı.

STAT: Dr. Necmettin ŞeyhoğluHAKEMLER: İlker Meral (xx), Volkan Narinç (xx), Hakan Yemişken (xx)KARDEMİR KARABÜKSPOR: Waterman - Erdem, Murat, Mabiala, İshak, Jones (Dk.77 Hamroun), Musa, Samba Sow, Furkan (Dk.90 Onur), Erkan (Dk.83 İlhan Parlak), Eneramo GALATASARAY: Muslera - Sabri , Semih (Dk.45 Chedjou), Hakan, Telles, Yekta (Dk.76 Umut), Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba (Dk.88 Ceyhun) SARI KARTLAR: Mabiala, Erkan (Kardemir Karabükspor), Selçuk, Chedjou (Galatasaray)

MELO'YA KART UYARISI
G.Saray'da sarı kart sınırında bulunan Melo'ya maç öncesi Mancini'den uyarı geldi. Gereksiz polimiklere girip cezalı durumua dümekten kaçınmasını isteyen İtalyan teknik adam oyuncuyla maçtan hemen önce bir araya gelerek uyarıda bulundu. Ayrıca Mancini cezası biten Selçuk'u ilk onbire alırken İstanbul'da bıraktığı Eboue'nin yerine ise Veysel'i değil de Sabri'yi tercih etmesi ve Chedlou'yu yine yedek bırakıp Balta'yı seçmesi Chelsea öncesi takımını saklıyor şeklinde yorumlandı.
3 sezondur Galatasaray'da başarı ile forma giyen Felipe Melo, maç öncesinde herkesi şaşırtan bir olaya imza attı. Türkiye'de yaşanan gezi parkı ve birçok olaya kayıtsız kalmayan Brezilyalı yıldız, İstiklal Marşını ezberledi. Felipe Melo, 90 dakika öncesinde İstiklal Marşı'nın öğrenip ezberlediği nakaratlarında yerli futbolculara eşlik etmeye çalıştı.

BAŞKAN AYSAL'DAN MOTİVASYON KONUŞMASI

Karabük'e helikopter ile gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal sarı kırmızılı oyuncularla takım otelinde bir toplantı yaptı. Galatasaraylı oyunculara Karabükspor maçı öncesinde motivasyon konuşması yapan Başkan Aysal şampiyonluk yarışı ve maçın önemine değindi.

Öte yandan Başkan Ünal Aysal'ın hafta içinde sarı kırmızılı takıma deplasman maçlarında destek vermelerini istediği Galatasaray Yönetim Kurulu saat 14.00'de Türk Telekom Arena'dan hareket edip karayolu ile Karabük'e ulaştı.


DEPLASMANDA FORMA TOTEMİ
Dış saha maçlarında giydiği siyah forma ile başarısız sonuçlar alan Galatasaray takımı bu kez tercihini değiştirdi. Ligin ikinci yarısında siyah forma ile çıktığı 2 maçta da galibiyet alamayan Galatasaray, Karabükspor maçına parçalı forması ile çıkacak. Galatasaray büyük başarılara imza attığı parçalı forma ile sahada olacak.


BİLETLER TÜKENDİ

Karabükspor- Galatasaray maçının biletleri tükendi. Galatasaray taraftarı için ayrılan 526 adet biletin tamamı tükenirken, İstanbul'dan öğle saatlerinde 5 otobüs Galatasaray taraftarı da Karabük'e hareket etti. Ev sahibi ekibin taraftarı da kendilerine ayrılan 8000 bilete yoğun ilgi gösterip, Galatasaray- Karabük maçının kapalı gişe oynanmasını sağladı.

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER
Ligde 48 puanla 2. sırada yer alan Galatasaray, 34 puanla 8. sırada yer alan Kardemir Karabükspor'a konuk oluyor. 24 karşılaşmada 13 galibiyet alan, 9 kez berabere kalan ve 2 kez de mağlup olan sarı kırmızılı takım bu karşılaşmalarda rakip filelere 47 gol gönderirken kendi kalesinde 21 gol gördü.
Evsahibi Karabükspor ise 24 karşılaşmada 9 galibiyet aldı, 7 kez berabere kaldı ve 8 kez sahadan mağlup ayrıldı. Lacivert kırmızılı takımın attığı ve yediği gol sayısı ise eşit: 25.
Sarı kırmızılı takımın deplasman karnesi ise çok parlak değil. Deplasmandaki 12 karşılaşmada 3 galibiyet alabilen Galatasaray, 7 kez eşitliği bozamadı ve 2 kez de mağlup oldu. Aslan, deplasmanlardaki maçlarda 17 gol bulurken kendi kalesinde 13 gol gördü.
Karabükspor ise Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda 6 kez galibiyet sevinci yaşarken 3 kez berabere kaldı ve 2 kez de mağlup oldu. Mavi Ateş seyiricisi önündeki bu maçlarda 14 kez gol sevinci yaşarken kendi kalesinde 8 gol gördü. 

Business News