HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Emine Erdoğan'ın mücevherleri buharlaştı mı?

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı açıklandı. Mal varlığı beyanında en dikkat çeken detay ise altın ve mücevherat...

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı açıklandı. Mal varlığı beyanında en dikkat çeken detay ise altın ve mücevherat bilgileri kısmının boş olması.


12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı açıklandı. Mal varlığı beyanında en dikkat çeken detay ise altın ve mücevherat bilgileri kısmının boş olması.

12. Cumhurbaşkanı Seçim sonuçlarına ilişkin YSK kararı 13 gün gecikmeli olarak Resmi Gazetenin mükerrer sayısında yayınlandı. Yayınlanan kararın ekinde seçimleri kazanan Tayyip Erdoğan’ın mal bildirimine ilişkin bilgiler de yer aldı.

500 bin TL’nin sırrı

Yayınlanan mal bildirimine göre;

Erdoğan’ın Güneysu, Dumankaya Köyünde 10 bin TL değerinde 2 bin metre kare bir arazi.

Emine Erdoğan’ın üzerine kayıtlı 234 bin TL değerinde 2011 model AUDİ A8 marka otomobil.

Çeşitli bankalarda toplam 4 milyon 404 bin 191 TL ve 200 bin ABD doları nakit para .

Recep Tayyip Erdoğan’ın Mal varlığında Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın babasına 500 bin TL borçlu olduğu belirtiliyor.

Erdoğan’ın daha önce verdiği mal bildiriminde “500 bin lira alacaklı” olduğu bilgisi yer alırken, kimden alacaklı olduğu yazılmamıştı. 

Altın ve Mücevherler yok
Erdoğan’ın daha önceki yıllarda verdiği mal beyanında eşi Emine Erdoğan’a ait olan altın ve takılara yer verirken bu sene verdiği mal beyanında vermemesi dikkat çekti. Oysa Emine Erdoğan katıldığı her etkinlik veya davetlerde giydiği elbiselere uygun olarak taktığı broş, yüzük ve kolyelerlede gündeme gelmişti.

Derya Derviş
ulusalkanal.com.tr

Business News