HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Metin Külünk'ten son bomba: RTE'nin kodlarını bilimselleştirmeyi düşünüyor musunuz?

AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı önerilerle dikkat çekti. Külünk, üniversitelere s...

AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı önerilerle dikkat çekti. Külünk, üniversitelere seslenerek "RTE'nin kodlarını bilimselleştirmeyi düşünüyor musunuz?" diye sordu.
AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Twitter'dan "siyaset bilimleri ve uluslararası ilişkiler bölümü kürsüsü bulunan üniversite rektörlerine soruyorum" diyerek attığı tweetlerle Erdoğan'ın aklını kurumsallaştırmayı teklif etti. Erdoğan'ı Türk siyasi tarihinin dehası olarak tanımlayan Külünk, üniversitelerin rektörlerine "Başarasının sırlarını sokağa taşıyan, sokağı köşke taşıyan RTE kürsülerini üniversitenize ne zaman taşıyacaksınız? RTE'nin aklını kurumsallaştırıp tarihselleştirmeyi düşünüyor musunuz?" diye sordu.
Açıklamalarını bunlarla da sınırlamayan AKP'li Külünk, "RTE'nin kodlarını bilimselleştirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu yöneltti.
Metin Külünk'ün attığı tweetler şöyle:
"Türkiye genelinde siyaset bilimleri ve uluslararası ilişkiler kürsüsü bulunan üniversite rektörlerine soruyorum:
Soru 1) "Üniversitesiz hiçbir il kalmayacak" söylemiyle çıkıp bunu icraata koyan liderimiz RTE kürsüsü neden kurulmuyor?
Soru2) Dünya'da mazlumların hayranlıkla, zalimlerin korkuyla izlediği bir lider olan RTE'nın kodlarını bilimselleştirmeyi düşünüyor musunuz?
Soru 3) Yeni ve büyük Türkiye'nin dünya sahnesindeki oyun kurucu gücünü sağlayan akılı ögrencilerinize ne zaman anlatacaksınız?
Soru 4) Başarısının sırlarını sokağa taşıyan, sokağı köşke taşıyan RTE kürsülerini üniversitenize ne zaman taşıyacaksınız?
Soru 5) Rektörlerimiz Türk siyasetinin dehası RTE'nin aklını kurumsallaştırıp tarihselleştirmeyi düşünüyormusunuz?"

Business News