HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Bilal Erdoğan İçin Ucuza Arazi Kapatıyordu... RTE'nin İş Takipçisi AA Genel Müdürlüğüne!

AKP'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Kemal Öztürk'tan boşalan Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü koltuğuna eski Baş...

AKP'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Kemal Öztürk'tan boşalan Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü koltuğuna eski Başbakan Danışmanı Şenol Kazancı getirilecek.
@Akkulis adlı Twitter hesabından "Şenol Kazancı Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğüne getirildi" mesajı paylaşıldı, akşam saatlerinde de Kazancı'nın AA’nın yarın toplanacak yönetim kurulu toplantısının ardından resmen genel müdür olarak atanacağı duyuruldu.
BİLAL ERDOĞAN İLE AYNI OKULDA OKUDU
TV Net’in eski genel yayın yönetmeni olan Kazancı, 2011'de başbakanlık müşavirliği görevini üstlenmişti. Kazancı, kısa zaman önce  Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Daire Başkanı olarak atanmıştı. Kazancı ayrıca, AKP hükümetine yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor.
AKP İstanbul İl Gençlik Kolları’nın Kurucu Başkanı olan Kazancı, Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın okuduğu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 
ERDOĞAN VE OĞLU İÇİN ARAZİ TAKİBİ YAPIYOR
Yolsuzluk operasyonları sonrasında internete sızdırılan ses kayıtlarında Tayyip Erdoğan ve Bilal Erdoğan'ın arazi takibi yaparak İstanbul'u parsellediği, işlerini de  Şenol Kazancı'nın yürüttüğü iddia edilmişti. Şenol Kazancı ve Bilal Erdoğan arasında geçen telefon görüşmesinde Kazancı'nın adı, Erdoğan adına İstanbul'da değerlenmesi muhtemel arazileri önceden satın aldıran kişi olarak geçiyordu. Kayıtlara göre, hangi icraat nereye yapılacaksa gizli bir şekilde Kazancı'ya bildirildiği ve böylece Kazancı'nın tüm arazileri önceden ucuza aldırdığı öne sürülüyordu.
FUAT AVNİ: SAHTE HESABIYLA GÜL'E HAKARET EDİYOR
Özellikle yolsuzluk soruşturmalarının ardından kabine içinden paylaştığı bilgilerle Twitter fenomeni olan Fuat Avni, Kazancı'nın Twitter'da @Bey__Efendi hesabını kullandığını ve buradan dönemin cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hakaretl mesajları paylaştığını iddia etmişti. Fuat Avni, “Danışmanlar, Arınç ve Gül'ü karalama kampanyası başlattı. Şenol Kazancı'nın kullandığı @Bey__Efendi hesabı Gül'e en ağır hakareti ediyor” demişti.

Business News