HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Din Kültürü öğretmeni Serhat Karanfil, İslamiyet'ten daha hızlı yayıldı!

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Serhat Karanfil, öğrencilerinin paylaştığı fotoğraflarıyla sosyal medyayı sallıyor. Bursa’da bi...

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Serhat Karanfil, öğrencilerinin paylaştığı fotoğraflarıyla sosyal medyayı sallıyor.
Bursa’da bir okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenliği yapan Serhat Karanfil, fotoğraflarının öğrencileri tarafından sosyal medyada paylaşılması ile bir anda fenomene dönüştü.
Ders anlatırken bile öğretmenlerinin fotoğrafını çeken öğrenciler, Instagram, Facebook ve Twitter adreslerinden bu fotoğrafları paylaşıyor.
din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi-ogretmeni-serhat-karanfil,-

Öğrencilerinin ders sırasında çektiği fotoğrafla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan öğretmen Karanfil ise sosyal medyada adına açılan sahte hesaplardan dertli.
Sosyal medyanın gündemine oturan Din Kültürü öğretmeninin Facebook profilinden yaptığı paylaşımları artmaya başladı. Paylaşımların artması öğretmenin ilgiye cevapsız kalamadığı şeklinde yorumlandı.
serhat-karanfil_2
Şu anda herhangi bir facebook hesabının olmadığını ve sahte hesaplardan adına paylaşımlar yapıldığını vurgulayan Öğretmen Karanfil, kendisine ait olan İnstagram hesabı ve bu hesapları niçin aktif olarak kullanmakta olduğunu aşağıdaki paylaşımlarıyla duyurdu.
Öğrencilerin sosyal medyada Serhat Karanfil için yaptıkları yorumlar da dikkat çekti.
İşte o yorumlardan bazıları:
Sir Edd ‏@ErdiGundogann
Din hocası Serhat Karanfil’in fotoğrafları islamiyetten daha hızlı yayıldı.
Beste ‏@kimbuEBB
Onun tek hatası ”kız meslek lisesinde” din kültürü öğretmeni olmak sanırım. #serhatkaranfil
tarrayn bükücü ‏@sevilesibgyan 27 Mar
Fotoğraftaki kişinin ismi Serhat Karanfil. İstanbul’da bir Kız Meslek lisesinde DİN HOCASI..
Serhat-Karanfil-13

Business News