HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Yandaşın rezil telaşı: Rıza Sarraf'ı tutuklayan savcıyı da 'paralel'e bağladılar, ama sonra...

17 Aralık yolsuzluk skandalının kilit ismi Rıza Sarraf'ın ABD'de tutuklanmasının ardından 'havuz' medyası telaşlandı. ...


17 Aralık yolsuzluk skandalının kilit ismi Rıza Sarraf'ın ABD'de tutuklanmasının ardından 'havuz' medyası telaşlandı. 'Havuz'un amiral gemisi Sabah, Sarraf'ı tutuklayan savcı haberinde büyük bir rezalete imza attı.


Sabah, "Reza Zarrab'ı tutuklayan savcı bakın kim çıktı!" başlıklı haberinde, Sarraf'ı tutuklayan Amerikalı Savcı Preet Bharara'nın fotoğrafını Photoshop ile değiştirdi.

Sabah, fotomontajla değiştirdiği fotoğrafta, savcının aldığı plakete Gülen cemaatine yakın 'Kimse Yok Mu' derneğinin logosunu yerleştirdi. Gazete, savcının 'Paralel Yapı'ya yakın olduğunu yazdı.


Sabah'ın bu 'haber'inden kısa bir süre sonra gerçek ortaya çıktı. Sarraf'ı tutuklayıp, 75 yıl hapsini isteyen savcının, söz konusu fotoğrafının New York'ta bir ödül törenine ait olduğu, plakette de "Yılın suçu engelleyicisi" yazdığı belirlendi.



Sabah'ın bu rezaletinin ortaya çıkmasının ardından söz konusu haberin siteden kaldırıldığı, "Sayfa bulunamadı" uyarısıyla karşılaşıldığı görüldü.

Business News