HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

ÖLÜ SAYISI 41'E, YARALI SAYISI DA 239'A YÜKSELDİ! BULGULAR IŞİD'İ GÖSTERİYOR! (Video)

SON DAKİKA... İSTANBUL VALİLİĞİNDEN YAPILAN AÇIKLAMADA, SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISININ 41'E, YARALANANLARIN SAYISININ DA 2...

SON DAKİKA... İSTANBUL VALİLİĞİNDEN YAPILAN AÇIKLAMADA, SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISININ 41'E, YARALANANLARIN SAYISININ DA 239'A YÜKSELDİĞİ. YARALILARDAN 109'UNUN TABURCU EDİLDİĞİ, DİĞER YARALILARINSA TEDAVİLERİNİN SÜRDÜĞÜ BELİRTİLDİ.

SON DAKİKA (02.52)... Binali Yıldırım'ın son açıklamasına göre Atatürk Havalimanındaki saldırıyı 3 canlı bomba gerçekleştirdi ve saldırılarda hayatlarını kaybedenlerin sayısı 36'ya çıktı. Yine Şahin'in açıklamasına göre yaralı sayısı da 150'nin üzerine yükseldi. Olay yerindeki görgü tanıklarıyla basın çalışanlarının tanıklıklarına göre ölü sayısı daha da fazla olabilir. 

Uzmanlar, kesin olmamakla birlikte, daha önce yurt dışındaki ve özellikle de Avrupa'daki bazı havalimanlarında gerçekleştirilen saldırılara bakarak, Atatürk havalimanındaki saldırı için IŞİD'i işaret ediyorlar. Öte yandan saldırganların yurt dışından geldikleri ve üzerlerindeki silah ve mühimmatı nasıl taşıdıkları sorusuna cevap aranıyor.



Atatürk Havalimanı personeli isyan etti: Ellerini sallayarak girdiler!

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tanık olan havalimanı personeli Fatih Nacar, güvenlik zaafiyetine ve sağlık ekiplerinin yetersizliğine tepki gösterdi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatler Terminaline yönelik terör saldırısında çok sayıda ölü ve yaralı olduğuna dair kesin olmayan bilgiler geliyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın "10 şehit, 20 yaralımız var" dediği saldırı hakkında Habertürk canlı yayınına bağlanan Atatürk Havalimanı personeli Fatih Nacar, saldırı anını anlattı ve gücvenlik zaafına tepki gösterdi.


"Saldırganlar ellerini kollarını sallayarak silahlı olarak içeri girdi. Bu nasıl güvenlik" diyen Fatih Nacar, havalimanında sadece 2 tane doktor olduğunu ve ambulansların olay yerine 20-15 dakika sonra ulaşabildiğini söyledi. Görgü tanığı Nacar, "Burada çok sayıda yaralı var. Aralarında ağır olanlar var" dedi.

Business News