HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

SON DAKİKA… 02.36 İTİBARYLA… TBMM ve Genelkurmay Başkanlığı binaları vuruldu

SON DAKİKA… 02.36 İTİBARYLA… TBMM ve Genelkurmay başkanlığı binaları vuruldu… Bu iki binaya havadan bir helikopterle saldırılar ve ateş de...

SON DAKİKA… 02.36 İTİBARYLA… TBMM ve Genelkurmay başkanlığı binaları vuruldu… Bu iki binaya havadan bir helikopterle saldırılar ve ateş devam ediyor…


SARAY çevresinden silah sesleri…

Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde silah sesleri duyuldu. Askeri helikopterlerden ateş açıldığı gözlendi.

AKP İstanbul binasında askerler...

AKP İstanbul İl Merkezi'nin bir grup asker tarafından çevrildiği görüldü...

Harbiye'de silah sesleri! Çok sayıda ambulans sevkedildi

Harbiye Orduevi çevresinde silah sesleri duyuldu. Gelen ilk bilgilere göre olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiği bildirildi.

Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na saldırı: 17 polis öldü!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, ikinci defa savaş uçağı ve helikopter tarafından saldırıya uğradı. Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, darbe girişiminde bulunanların havadan saldırısı sonucu Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırı sonucu 17 polis öldü

Ankara Valiliği de Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne havadan yapılan bombalı saldırıda 17 özel harekat polisinin öldüğü bildirdi.      

AA'da yer alan habere göre, TRT'yi ele geçirmeye kalkışan 1'i rütbeli 5 asker etkisiz hale getirildi. 

Ankara Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT Yer İstasyonu Kampüsü'ne yapılan saldırının ardından kampüsteki personel ve lojmanlardaki vatandaşlardan haber alınamıyor.

Diyanet talimat verdi, camilerde ezan okunuyor


Yurtta yaşanan askeri kalkışma girişiminden sonra camilerde 01.15 sularında ezan okundu. Ezanın, Diyanet'in talimatıyla okunduğu açıklandı.

Business News