HIDE
GRID_STYLE
SHOW_BLOG

Kılıçdaroğlu için idam çağrısı yapmıştı... Savcılık soruşturma açtı... Kamuoyu neticeyi merakla bekliyor!!!! (VİDEO)

Kılıçdaroğlu için idam çağrısı yapmıştı... Akit TV muhabirine soruşturma... “Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesin...

Kılıçdaroğlu için idam çağrısı yapmıştı... Akit TV muhabirine soruşturma...
“Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor” diyen Akit TV muhabiri hakkında tehdit suçundan soruşturma başlatıldı...


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada "19.03.2019 tarihinde bazı basın yayın organlarında yer alan Akit TV adlı televizyon kanalı muhabirinin; "Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor" şeklindeki sözleri üzerine, hakkında TCK 106/1 maddesi uyarınca tehdit suçundan soruşturma başlatıldı" ifadeleri kullanıldı.

Ne olmuştu?

Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek, Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ismini vermişti.

Akit Tv muhabiri: 'Kılıçdaroğlu idam edilsin'

Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek, Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ismini verdi. CHP'li Tuncay Özkan, Özmen'e çok sert tepki gösterdi.

CHP'den Akit TV hakkında suç duyurusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Akit Haber Ankara Müdürü Mehmet Özmen’in yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için idam talep etmesi hakkında açıklama yaptı. Öztrak, ''Bunu sadece rezil bir kanalın bireysel bir girişimi olarak göremeyiz. Biz böyle tehditlere alışığız. Bu tehdidinizle hukuk önünde hesaplaşacağız'' dedi.

VİDEO