HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Eğer 'kurnazlık"sa, çok amatörce, değilse yeni bir 'jelibon faciası' daha!...

GAZETE DEMOKRAT'IN NOTU: İ. Melih Gökçek hepimizin bildiği gibi twitter'ı belki de herkesten daha çok ve daha sık kullanan bir şahı...


GAZETE DEMOKRAT'IN NOTU: İ. Melih Gökçek hepimizin bildiği gibi twitter'ı belki de herkesten daha çok ve daha sık kullanan bir şahıs. Ama bu mecrayı kullanırken sürekli gaf yapan, buna rağmen de kullanmaya devam eden oldukça değişik bir yapısı var. Hatırlanacağı üzere, en son; "jelibon rezervi(!?)" bulunmasına(!?) çocuklar gibi sevinmiş ve ülkeyi hayretler içerisinde bırakırken yoğun bir biçimde de ti'ye alınmıştı. Ebrar Karakurt meselesi ise birçok bakımdan ilginç ve tuhaf. "Abdülhamid" takma adlı bir twitter kullanıcısının -ki bize göre bir Akp trolüdür- "Müslüman Türkler olarak sana tahammül ediyoruz" diyerek Karakurt'u hedef aldığı bir paylaşıma cevaben Ebrar Karakurt'un fotoğraflı tepkisine bakarak Karakurt'a neredeyse hakarete varan cümlelerle saldıran İ. Melih Gökçek paylaşımında; "ABDÜLHAMİD’E SALDIRDIĞINA GÖRE SENİN KÖKÜNÜ ARAŞTIRMAK GEREK" demiş. Başlığımızda da vurguladığımız gibi, bu paylaşım eğer siyasi bir kurnazlık içeriyorsa hemen belirtelim gerçekten çok amatörce, hatta çok berbat. Yok eğer değilse, demek ki İ. Melih Gökçek'in bu olayla ilgili gelişmelerden zerre kadar haberi yok ve paylaşımını da her şeyden habersiz yaptı. Yani aynen "jelibon faciası"nda olduğu gibi en küçük bir araştırma bile yapmadan... İ. Melih Gökçek'e yönelik olarak; "hala twitter'ı kullanmaya devam edecek misiniz diye bir soru geliyor aklımıza ister istemez... LGBTİ konusuna hele hiç girmek istemiyoruz. Seviye meselesi dedikleri bir de bu olsa gerek. Sevgiyle, dirençli ve uyanık kalın! (GAZETE DEMOKRAT) 

**********

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u hedef gösteren Melik Gökçek, hem cinsiyetçi ifadeler kullandı hem de Karakurt'un Milli Takım'dan atılması için çağrı yaptı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek, Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u cinsiyetçi ifadelerle hedef gösterdi.


"MİLLİ TAKIMDAN ATIN"

Karakurt'un Milli Takım'dan atılması yönünde de çağrıda bulunan Gökçek, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"SEN MİLLİ TAKIMA LAYIK OLMAYAN BİR LBGT’LİSİN..,

ABDÜLHAMİD’E SALDIRDIĞINA GÖRE SENİN KÖKÜNÜ ARAŞTIRMAK GEREK…

BİR SPORCU SİYASET YAPACAKSA SPORU BIRAKSIN…

ATIN BUNU MİLLÎ TAKIMDAN.

MİLLİ TAKIMA LEKE DÜŞMESİN…"

NE OLMUŞTU?

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt geçen haftalarda kendisine "Müslüman Türkler olarak sana tahammül ediyoruz" diyen Abdulhamid adlı bir sosyal medya kullanıcısına "Boş yapma Abdulhamid" diyerek yanıt vermiş, Karakurt'un bu paylaşımı gündem olmuştu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, dün CEV Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'yı yenerek finale yükselmiş, Karakurt da bu kez sözkonusu yanıtını bir pankart üzerinden tekrar etmişti.

Karakurt, maç sonrası Twitter hesabından "Boş yapma Abdulhamid" yazılı pankartı taşıdığı anları gösteren fotoğrafı paylaşmıştı. (CUMHURİYET)

Business News