HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

İstatistikleri göz kamaştırdı, maçı 70 dakika boyunca domine etti, sonunu getiremedi!

Galatasaray, Bayern Münih karşısında sonunu getiremedi! Galatasaray 1-3 Bayern Münih... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasara...

Galatasaray, Bayern Münih karşısında sonunu getiremedi! Galatasaray 1-3 Bayern Münih... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih'e 70 dakika nefes aldırmadı ama Alman devi, 70'ten sonra tecrübesini kullandı ve maçı 3-1 kazandı.


Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'e karşı etkili bir oyun ortaya koysa da sahadan galip ayrılamadı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Galatasaray, sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi.

RAMS Park'ta oynanan maçı Bayern Münih 3-1 kazandı. Mücadelenin 8. dakikasında Bayern Münih, Kingsley Coman ile 1-0 öne geçti. Galatasaray, Mauro Icardi'nin 30. dakikada penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı. Bayern Münih 73. dakikada Kane ve 79. dakikada ise Musiala'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Maçta başka gol çıkmadı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.



Alınan bu sonuçla birlikte Galatasaray, 4 puanda kaldı. Bayern Münih ise puanını 9 yaptı.

Sarı kırmızılı takım, 28 Ekim Cumartesi günü Rizespor deplasmanına gidecek. Bayern Münih ise aynı gün Darmstadt'ı ağırlayacak.

Galatasaray'ın Bayern Münih'e 3-1 mağlup olduğu maçta sarı kırmızılı takımın istatistikleri göz kamaştırdı. Galatasaray maçı 70 dakika boyunca domine etti. Sarı kırmızılı takımın bu oyunu istatistiklere yansısa da skoru değiştiremedi.


Aslan, dev rakibinin kalesine toplam 20 şut gönderirken, 4'ünde isabet sağladı. Galatasaray, gol beklentisinde ise Bayern'e fark attı. 3.07 gol beklentisiyle oynayan sarı kırmızılı takıma karşı Bayern 1.77 gol beklentisinde kaldı.

Ayrıca Galatasaray, Nisan 2017'den (30 vs Real Madrid) bu yana bir Şampiyonlar Ligi maçında Bayern Münih kalesine en fazla şut çeken takım oldu.

Business News