Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Galatasaray kupayı kaldırdı: Şampiyonluk kutlamasından kareler...

Galatasaray Süper Lig'deki 24'üncü şampiyonluğunu kutladı. Sarı kırmızılılar, büyük bir görsel şölene ev sahipliği yapan Rams Park&#...


Galatasaray Süper Lig'deki 24'üncü şampiyonluğunu kutladı. Sarı kırmızılılar, büyük bir görsel şölene ev sahipliği yapan Rams Park'ta binlerce taraftarını tezahüratları eşliğinde kupayı kaldırdı.


Galatasaray, Süper Lig'deki 24'üncü şampiyonluğunu taraftarıyla kutladı. Rams Park'taki özel ışık ve lazer şovları nefes kesti. Törende erkek futbol takımının aldığı Turkcell Süper Kupa'nın yanı sıra kadın futbol takımının ligdeki şampiyonluk kupası da verildi.


Galatasaray, üstü açık otobüs ve taraftar konvoyu ile kupasına kavuşmak için Rams Park’a hareket etti.

Galatasaray Lisesi’nde toplanan sarı-kırmızılı oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler, burada çocuklarla bir araya geldi.


Sarı-kırmızılı taraftarlar, oyuncuların bulunduğu otobüsün etrafını yol boyunca sararken tezahüratlarla şampiyonluğu futbolcularla beraber kutladı. 

Stada doğru yola çıkan sarı-kırmızılı oyuncuların otobüsü, lisenin önünden kalktıktan sonra Osmanbey, Şişli, Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi'nden geçerek Rams Park'a ulaştı.


Futbolcular, yol boyunca şampiyonluğu şarkılarla kutladı ve yolda kendilerine eşlik eden taraftarların tezahüratına katıldı.

İşte Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasından kareler...







Hiç yorum yok