Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Her taraf sahte içki kaynıyor!

Kaçak içki üreticileri yılbaşı nedeniyle faaliyete geçti... Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de onların...


Kaçak içki üreticileri yılbaşı nedeniyle faaliyete geçti... Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de onların peşinde... Edirne'de bir depoya baskın düzenleyen ekipler 380 litre el yapımı rakı ele geçirdi. İstanbul'daki operasyonda ise lüks villadan 1.5 ton sahte içki çıktı.

EDİRNE'DEKİ OPERASYON
Edirne’nin Havsa ilçesinde, kaçak içki ihbarı üzerine harekete geçen polis, bir depoya yapılan baskında 380 litre el yapımı rakı ele geçirdi. İçki imalathanesi olarak kullanılan depoda bulunan rakının yılbaşı gecesi eğlence merkezlerinde kullanılacağı öne sürüldü.

Havsa’da yaşayan M.T. ve E.T.’nin Bulgaristan’dan getirdiği gümrük kaçağı içkileri piyasaya sürdüğü yönünde ihbar alan Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri takibe aldı. Polis, çalışmalarının ardından önceki gün mahkeme kararıyla belirlenen adresteki depoya baskın düzenledi. Depoda yapılan aramada damacana ve bidonlar içerisine konulmuş ev yapımı 380 litre rakı, 3 şişe kırmızı şarap vee 27 şişe çeşitli markalarda içki ile içki imalatında kullanılan malzemelere el konuldu. Gözaltına alınan M.T. ve E.T. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.