Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Fındıklı’da kadın cinayeti: AKP ilçe başkan yardımcısı öldürüldü!

Rize’de akılalmaz bir kadın cinayeti daha yaşandı. Fındıklı ilçesinde bir kişi, sevdiği kadını kendisi ile görüşmek istemeyince önce kurşun...

Rize’de akılalmaz bir kadın cinayeti daha yaşandı. Fındıklı ilçesinde bir kişi, sevdiği kadını kendisi ile görüşmek istemeyince önce kurşunladı, sonra boğazını keserek öldürdü. Hayatını kaybeden kadının, AKP İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala olduğu öğrenildi...


Fındıklı ilçesinde meydana gelen olayda Gamze Pala isimli bir kadın, kendisine aşık olan Savaş Dalançıkar ile görüşmeyi kabul etmedi. Uzun süre peşinde koştuğu kadını saplantı haline getiren Savaş Dalançıkar, dün akşam saat 22.00 sularında Pala'ya silahlı saldırıda bulundu.

Katil zanlısı Savaş Dalançıkar

AKP İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Savaş D., kurşunların genç kadına isabet etmediğini görünce bu kez cebinden çıkardığı bıçak ile boğazını keserek öldürdü. Saldırgan Savaş D. olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan öldürülen Gamze Pala’nın AKP İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN MESAJ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter adresinden Rize'de öldürülen Gamze Pala için bir mesaj paylaştı.

Kadın cinayetlerine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, Twitter'da paylaştığı mesajda, "AK Parti Rize Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı #GamzePala’nın katledilmesi hepimizi derinden üzdü. Unutmayalım ki; kadına şiddet, insanlığa ihanettir! Gamze Pala’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

SON YAZIDAN