EN YENİLER

HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Migros işçileri Tuncay Özilhan’ın evinin önünde gözaltına alındı: “İşçiler açken Özilhan’a huzur yok”

Saatlik ücretlerine 4 TL ek zam talep ettikleri için direnişe geçen ve işten atılan Migros Depo işçilerinin eylemleri sürüyor. İşçiler bugün...


Saatlik ücretlerine 4 TL ek zam talep ettikleri için direnişe geçen ve işten atılan Migros Depo işçilerinin eylemleri sürüyor. İşçiler bugün (18 Şubat) Migros patronu Tuncay Özilhan’ın Beykoz'da bulunan evinin önüne gitti. Açıklamanın ardından polis ablukasına alınan işçiler darp edilerek gözaltına alınıp akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Saatlik ücretlerine 4 TL ek zam talep ettikleri için direnişe geçen ve işten atılan Migros Depo işçilerinin eylemleri sürüyor. İşçiler bugün (18 Şubat) Migros patronu Tuncay Özilhan’ın Beykoz’da bulunan evinin önüne gitti. Evin önüne yürüyen işçiler burada yoğun polis yığınağı ile karşılaştı. Açıklamalarda bulunan işçiler taleplerini sıralayarak acilen karşılanmasını ve işçilere verilen sözlerin tutulmasını istedi. Sloganlarla eylemlerini sürdüren işçiler görüşme olmadan evin önünden ayrılmayacaklarını belirtti.

Çok sayıda işçi görüşme yapılması için Özilhan’ın evinin önünden ayrılmayacağını belirterek bekleyişlerine devam ederken polis ablukası altına alındı. İşçiler sonra darp edilerek gözaltına alındı. Bu sırada çeşitli örgütler Migros’larda kasa kapatma eylemleri yaptı.

Beykoz’da bulunan evin önüne yürüyen işçiler “İşçiler açken Özilhan’a huzur yok” sloganını attı.

Gözaltına alınan işçiler akşam saatlerinde serbest bırakıldı. (SENDİKA.ORG)

Business News