HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

"Siz bi rica etseniz de ülkede demokrasi var zannetseler..." (VİDEO)

Galatasaray, sosyal medya hesabından UEFA şampiyonluğuna ilişkin bir video paylaştı. Kulübün  17 Mayıs 2000'de namağlup şekilde UEFA Kup...


Galatasaray, sosyal medya hesabından UEFA şampiyonluğuna ilişkin bir video paylaştı. Kulübün  17 Mayıs 2000'de namağlup şekilde UEFA Kupası'nı kazanmasının yıldönümünde paylaşılan videoda, şampiyonluğun pay sahiplerinden Hakan Şükür ise yer almadı.

Sosyal medyada Hakan Şükür'e, hazırlanan videoda yer verilmemesi tepki ile karşılanırken, kulüp, videoyu "Türk futbol tarihinde kazanılmış en büyük zafer! Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu! Namağlup UEFA Kupası Şampiyonu Galatasaray!" ifadeleriyle paylaştı. 

YER VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Hakan Şükür, Galatasaray resmi twitter hesabının kendisi olmadan yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi. Şükür, twitter hesabından paylaşımlarda bulundu...


Hakan Şükür, twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı'na mesaj yolladı.

Şükür yaptığı paylaşımla, 'Sayın C. Başkanı, Galatasaray klübü, tarihinin en büyük başarısında payı olanların gollerini ve fotoğraflarını paylaşmayarak Türkiye’de korku imparatorluğu var fikrini tüm dünya da yaygınlaştırıyor. Siz bi rica etseniz ve Ülke de demokrasi var zannetseler.' diyerek yanına gülme emojisi koyup paylaştı.


Hakan Şükür, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nın kazanılmasının yıldönümünde resmi hesaptan yaptığı paylaşımda kendisine yer vermemesine tepki gösterdi. Şükür, "Hadi yine göze girdiniz. Sayemde yine bi şeyler koparırsınız. Varlığım, yokluğum her türlü fayda ama iyi şeylerde kullanın da biz de mutlu olalım" dedi. (T24)

Business News