HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

"Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı. Bu, doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir. Sen olsan öldürmez misin, dövmez misin, sövmez misin!" (VİDEO)

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesinin ardından sosyal medyaya yansıyan bir video büyük tepki ç...


Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesinin ardından sosyal medyaya yansıyan bir video büyük tepki çekti. Söz konusu videoda yer alan bir imamın, "Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı. Bu doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir" dediği duyuluyor.

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Dr. Ekrem Karakaya'nın hastanede bir hasta yakını tarafından katledilmesinin ardından meslektaşları sağlıkta şiddeti protesto etmek için dün tüm Türkiye'de protesto gösterileri düzenledi. Türk Tabipleri Birliği de 7- 8 Temmuz’da grev kararı aldı.

İstanbul'da greve gidip, protesto gösterisi düzenleyen doktorlara emniyet güçleri biber gazı ile müdahale etti.

Emniyet güçlerinin doktorlara sert müdahalesi tepki çekerken, bugün sosyal medyaya tartışma yaratan bir video yansıdı.

İddiaya göre video Konya'nın Selçuklu ilçesindeki bir camide kaydedildi. Videoda, imamın cuma vaazı sırasında, meslektaşlarının öldürülmesine tepkilerini protesto ile gösteren doktorları hedef aldığı duyuluyor.

Tıp Dünyası adlı Twitter hesabından paylaşılan görüntülerde cemaate vaaz veren imam, "Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı. Bu doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir" diyerek doktorları hedef aldı. (CUMHURİYET)

Business News