HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Fuat Oktay’a uyuşturucuyla yakalanan Veysel Filiz’le fotoğrafları gösterildi (VİDEO)

TBMM Genel Kurulu’ndaki 2023 yılı bütçe görüşmelerinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Okt...

TBMM Genel Kurulu’ndaki 2023 yılı bütçe görüşmelerinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a 100 kilo eroin ile yakalanan Veysel Filiz ile fotoğrafı gösterildi. Oktay’ın “Kendisini hiç tanımam” demesi üzerine tartışma çıktı.


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Genel Kurulu’ndaki 2023 yılı bütçe görüşmelerinde tüm gün yapılan eleştirilere ve sorulara yürütme adına yanıt verdi.

Konuşmasında sık sık CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Oktay’ın “Veda dediniz ya, veda makamında olan sizlersiniz” sözlerine CHP’li vekiller el sallayarak yanıt verdi. Oktay’ın konuşması sırasında CHP’li milletvekilleri sıralara vurarak, “YİMPAŞ” sloganı attı ve Oktay’ın YİMPAŞ yöneticiliğini hatırlattı.

ENGİL ALTAY VEYSEL FİLİZ İLE FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Oktay’a 100 kilo eroin ile yakalanan AKP siyaset akademisinde de ders veren eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz ile birlikte olan fotoğrafını gösterdi. CHP’li milletvekilleri “Veysel Filiz” diye de slogan atarak Oktay’a tepki gösterdi.

Engin Altay, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığı sırada Oktay’a “Veysel Filiz” ile olan fotoğrafını bir kez daha göstererek, “Yalancısın” diye seslendi.


KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

Konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu heef alan Oktay şunları söyledi:

“Şahsıma ayrılan sürede gün boyu Genel Kurul’da yapılan konuşmalarda dile getirilen soru ve eleştiriler üzerine görüşlerimi ifade edeceğim. Bir gün Temel çift görüyormuş, Dursun’da tek gözünü kapatsana, demiş. Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye’ye iki gözünü birden kapatmış bir halde bakıyor. Dolayısıyla nereye baksa karanlık. Hiçbir olumlu işi, yapılan devasa yatırımları, üretimi, kalkınmayı görmezden geliyor. Hangi doğruyu gösterseniz kafasını diğer tarafa çevirmeyi tercih ediyor. Şimdi böyle bir zihniyete hangi doğruyu nasıl anlatacaksınız?

Veda dediniz ya şarkı sözleriyle… Her zaman olduğu gibi bu bir veda değil bir Fatiha’dır diyoruz. Elveda değil, ‘Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda’ diyoruz. Veda makamında olan sizlersiniz. 20 yıldır teveccühünü bizlerden esirgemeyen milletimizle; aynı bedende can gibiyiz, cana can veren kan gibiyiz, yanıp da bitmez köz gibiyiz, biz ayrılamayız… Biz ayrılamayız milletimizle. Ama merak etmeyin, bizim de muhalefet için bir şarkımız olacak rahmetli Kayahan’dan, ‘Size yine hüsran, size yine hasret var, size yine esmer günler düştü eyvah…’ diyor rahmetli.”

ÖZKOÇ’TAN OKTAY’A TEPKİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM’deki bütçe görüşmelerinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a “Siz kendiniz, Veysel Filiz denilen 100 kilo eroin ile yakalanan kişi ile ilgili telefon edip de ‘Serbest bırakın’ dediniz mi, demediniz mi” diye sordu. Oktay ise “Kamuya ve basına açık bir toplantıda, kalabalıkta bir fotoğraf çektirmiş. Kendisini hiç tanımam” diye yanıt verdi. Özkoç, Oktay’a Filiz ile çekilmiş 4 ayrı fotoğraf daha göstererek, “Bu makamda çektirdiğiniz resim. Bu makamda çektirdiğiniz resim gibi daha 4-5 tane resim var” diyerek Oktay’ın “yalan” söylediğini belirtti. (TELE1)

Business News